Pojavila se sama

Albina u prvom izlasku nakon glasina da je prekinula vezu s nogometašem Ćalušićem, u pripijenoj haljini istaknula je atribute

Albina Grčić Albina Grčić Nikola Vilic/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 1 Albina Grčić i Ivan Ćalušić Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 2 Albina Grčić i Đana Smajo - 3 Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 6 Albina Grčić i Ivan Ćalušić Albina Grčić - 8 Albina Grčić - 9 +10 Albina Grčić - 7 Galerija

Albina Grčić bila je jedno od poznatih lica na modnoj reviji brenda Anovi u Splitu, na kojoj se pojavila u zavodljivom izdanju.

Splitska pjevačica Albina Grčić plijenila je pažnju na modnoj reviji ljetne kolekcije brenda Anovi by Ivana Glavaš u Splitu, na kojoj se pojavila u izdanju u kojem je istaknula sve svoje atribute.

Pogledaj i ovo Albina Grčić i Ivan Ćalušić Pa zašto? Čini se da su šuškanja ipak istinita, novi potez Albine i njezina dečka na društvenim mrežama potvrdio priče o prekidu?

24-godišnja Albina zablistala je u pripijenoj haljini s blagim izrezom na dekolteu, a bio je to ujedno i njezin prvi izlazak nakon šuškanja da je prekinula ljubavnu vezu s dugogodišnjim dečkom Ivanom Ćalušićem.

Glasine su se pojavile nakon što su obrisali sve svoje fotografije s društvenih mreža, pa su njihovi obožavatelji odmah pomislili na najgore. Albina je potom rekla da to nije istina, ali čini se da se među njima ipak nešto događa s obzirom na to da se više međusobno ni ne prate na Instagramu.

"To nije istina! Želim vezu graditi u privatnosti i to je to", izjavila je kratko Albina za Slobodnu Dalmaciju.

Inače, pjevačica i nogometaš odrasli su u istom kvartu u Splitu te su se družili u djetinjstvu. U vezi su već nekoliko godina, a Albina nikada nije skrivala koliko je zaljubljena u svojeg partnera.

''Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva. Kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina za IN magazin jednom prilikom.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nora Dominko - 2 Nora Dominko - 4 Nora Dominko - 5 Nora Dominko - 3 +18 Nora Dominko - 1 Celebrity Potresna životna priča Nore iz ''Survivora'', suze je nemoguće zaustaviti: ''Koliko god ožiljaka imam na sebi, u srcu ih imam puno više''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Murdoch, Ann-Lesley Smith Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 4 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 +23 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 2 Celebrity Slavni milijarder u 93. godini raskinuo zaruke sa ženom za koju je tvrdio da će mu biti zadnja, poznat je i razlog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene