Samo je jedna istina

Albina se oglasila nakon šuškanja da više ne ljubi zgodnog nogometaša i objasnila zašto je obrisala sve njihove fotografije!

Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 3 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 3 Albina Grčić Albina Grčić - 3 Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 1 Albina Grčić i Ivan Ćalušić Albina Grčić i Đana Smajo - 3 Albina Grčić - 4 +2 Albina Grčić - 3 Galerija

Albina Grčić komentirala je glasine da je prekinula vezu s Ivanom Ćalušićem koje su se počele širiti nakon što je obrisala njihove fotografije s profila na Instagramu.

Nakon što je naša pjevačica Albina Grčić s profila na Instagramu obrisala fotografije na kojima pozira sa svojim dečkom Ivanom Ćalušićem, počele su se širiti glasine kako su prekinuli svoju dugogodišnju vezu, no ona je sada to demantirala.

Pogledaj i ovo Albina Grčić Pojavila se sama Albina u prvom izlasku nakon glasina da je prekinula vezu s nogometašem Ćalušićem, u pripijenoj haljini istaknula je atribute

"To nije istina! Želim vezu graditi u privatnosti i to je to", izjavila je kratko Albina za Slobodnu Dalmaciju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Albina i Ivan jedan su od omiljenijih parova u Hrvatskoj, a njihova zajednička priča počela je na predivan način, još kad su bili djeca.

Pjevačica i nogometaš odrasli su u istom kvartu u Splitu te su se družili u djetinjstvu. U vezi su već nekoliko godina, a Albina nikada nije skrivala koliko je zaljubljena u svojeg partnera.

''Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva. Kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina za IN magazin jednom prilikom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Holden - 1 Amanda Holden - 2 Amanda Holden - 6 Amanda Holden - 3 +25 Amanda Holden - 2 Celebrity Ima 52 godine, a izlasci bez jednog odjevnog predmeta su joj omiljeni, što je ovog puta bilo baš jako vidljivo!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković, Iris Volf Boris Novković, Iris Volf Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +5 Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Celebrity Novković pred četvrtim razvodom? S 25 godina mlađom suprugom već je prebrodio jednu krizu, a sad se zbog jednog detalja opet šuška o problemima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene