Ma samo opušteno!

Ima 52 godine, a izlasci bez jednog odjevnog predmeta su joj omiljeni, što je ovog puta bilo baš jako vidljivo!

Amanda Holden Amanda Holden Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Holden - 1 Amanda Holden - 2 Amanda Holden - 6 Amanda Holden - 3 Amanda Holden - 2 Amanda Holden - 25 Amanda Holden - 22 Amanda Holden - 21 Amanda Holden - 23 Amanda Holden - 20 +19 Amanda Holden - 19 Galerija

Amanda Holden prošetala se u majici na jedno rame bez grudnjaka, a u takvom su je izdanju uhvatili i paparazzi.

Britanska radijska i televizijska voditeljica Amanda Holden odlučila se za hrabru modnu kombinaciju u kojoj se prošetala londonskim ulicama, gdje nije mogla izbjeći paparazze koji su se tamo zatekli.

Pogledaj i ovo Amanda Holden - 24 Prezgodna! Članica žirija hit-showa objavila zavodljiv video, nitko ne vjeruje da ovako izgleda s 52 godine!

52-godišnja Amanda snimljena je u zelenoj kožnoj suknji i majici na jedno rame ispod koje očito nije nosila grudnjak, a ogrnula se i kaputom u odgovarajućoj boji, pa nikako nije mogla proći nezapaženo.

Amanda se dodatno proslavila i kao jedna od članica žirija showa "Britain's Got Talent", u kojoj su je mnogi kritizirali zbog psovanja. Voditeljica je objasnila da je to bio dio njezina performansa.

"Iako sam jako otvorena osoba i većinu vremena sam u potpunosti svoja, to je lažna okolnost kada sjediš za stolom i sudiš. Veoma sam svjesna sebe i što bih sljedeće trebala reći", ispričala je u jednom intervjuu.

Amandu na Instagramu trenutačno prate gotovo dva milijuna obožavatelja s kojima rado dijeli svoje razgolićene fotografije i hvali se utegnutom linijom, a mnogi se dive i njezinu mladolikom izgledu. Od 2008. godine u sretnom je braku sa 66-godišnjim glazbenikom Chrisom Hughesom, s kojim ima kćeri Alexu i Hollie.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković, Iris Volf Boris Novković, Iris Volf Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +5 Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Celebrity Novković pred četvrtim razvodom? S 25 godina mlađom suprugom već je prebrodio jednu krizu, a sad se zbog jednog detalja opet šuška o problemima

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise i Nicole Kidman Nicole Kidman, Keith Urban Nicole Kidman, Keith Urban - 3 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) +24 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Slovili su kao zlatni par i sve se činilo kao prava idila, ali onda je između njih stao poprilično bizaran razlog i sve uništio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene