Prezgodna!

Članica žirija hit-showa objavila zavodljiv video, nitko ne vjeruje da ovako izgleda s 52 godine!

Amanda Holden - 24 Amanda Holden - 24 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Holden - 1 Amanda Holden - 5 Amanda Holden - 4 Amanda Holden - 3 Amanda Holden - 15 Amanda Holden - 14 Amanda Holden - 7 Amanda Holden - 6 Amanda Holden - 9 Amanda Holden - 8 +14 Amanda Holden - 10 Galerija

Zgodna sutkinja u showu britanskom Supertalentu Amanda Holden objavila je zavodljiv video na društvenim mrežama i pokazala svoje isklesano tijelo.

Amanda Holden, članica žirija u britanskoj verziji ''Supertalenta'' podigla je prašinu među svojim pratiteljima novom objavom na svom TikTok profilu.

Pogledaj i ovo Amanda Holden - 5 Samo opušteno... Poznata voditeljica bila je prava atrakcija jer je bilo i više nego očito da jedan odjevni predmet ne nosi

Zgodna sutkinja objavila je videozapis na kojem zavodljivo šeće prema kameri i skida u kupaći kostim te na kraju ulazi u bazen. Amanda je na sebi nosila crnu košuljicu i laganu suknju koje je bez problema skinula i ostala u crnom minijaturnom bikiniju, a potom zaronila u bazen.

@noholdenback #Abba #bennyandthejets #holiday #fyp #dive #coverup by https://thesummeredit.com #bikini ♬ Benny and Chiquitita - reymifasol

Pratitelje je oduševila svojim isklesanim tijelom 52. godini života, a video je vidjelo više od milijun njezinih pratitelja.

''Savršena…'', ''Tješim se da je bogata i ima nutricionista'', ''Definitivno se dobro osjeća u svome tijelu'', neki su od komentara na video.

Amanda je svoju karijeru započela kao glumica, a nerijetko se pojavljuje i u televizijskim ulogama te od 2007. godine u ''Supertalentu''.

Holden je majka dvije prekrasne kćeri koje neodoljivo podsjećaju na zgodnu mamu, Hollie i Alexu, a iza sebe ima i jedan propali brak.

Od 1995. do 2003. godine bila je udana za engleskog televizijskog voditelja Les Dennisa, a mladenačku grešku ispravila je s Chrisom Hughesom za kojeg se udala 2008. godine i otada su u sretnome braku.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Rico Rodriguez - 3 Rico Rodriguez i Sofia Vergara - 2 Rico Rodriguez i Sofia Vergara - 3 Rico Rodriguez - 1 +17 Rico Rodriguez - 2 Nekad i sad Od bucmastog dječaka iz hit-serije do odraslog muškarca, evo kako danas izgleda svima omiljeni Manny!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Ecija Ivušić Nives Celzijus i Ecija Ivušić Nives Celzijus i Ecija Ivušić Djevojačka Ecije Ivušić - 7 +24 Djevojačka Ecije Ivušić - 8 Celebrity Nives Celzijus pohvalila se fotkama s djevojačke Ecije Ivušić, a na jednu je odmah reagirao njezin zaručnik!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene