"ostarila sam"

Omiljena srpska glumica odgovorila je na komentare koje dobiva: "Pitaju me zašto sam propala i jesam li bolesna..."

Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić - 1 Anđelka Sević Žugić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić - 2 Anđelka Prpić - 4 Anđelka Prpić - 3 Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić - 2 Anđelka Prpić Anđelka Prpić Anđelka Prpić - 2 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 9 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 8 +20 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 7 Galerija

Anđelka Sević Žugić, poznatija kao Prpić, na Instagramu se osvrnula na hejterske komentare koje dobiva.

Srpska glumica Anđelka Sević Žugić, zvijezda hit-serije "Andrija&Anđelka", objavila je video na svom Instagram profilu gdje je odgovorila onima koji se je pitali zašto je propala te je li bolesna. 

"Što me opet snađe. Kažu mi snimaj i evo ga, za sve nas koji starimo a slavimo i živimo", opisala je videu u kojemu se još detaljnije osvrnula na cijelu situaciju.

Pogledaji ovo Anđelka Prpić Celebrity Prijateljica Anđelke Prpić snimila je intiman trenutak glumice i njene kćerke, a prizor koji je podijelila sve je raznježio!

"Za sve vas koji se pitate jesam li bolesna - hvala Bogu nisam, ali sam ostarila. Hvala Bogu jesam i zašto sam tako propala, hvala Bogu ne osjećam se tako", ispričala je Anđelka.

Anđelka je otkrila je i kakve savjete dobiva za sadržaj koji plasira na Instagramu.

"Rekli su mi da samo snimam kako se šminkam, da ne moram ništa pametno reći. Kažu, to ljudi mnogo vole gledati. Mislim se, koga da gledaju? Mene nenašminkanu, kako se ne znam šminkati? To vjerovatno nitko ne voli, pa ni ja", dodala je.

Pogledaji ovo Anđelka Prpić - 1 Celebrity Miljenica regije pet mjeseci nakon poroda otkrila tajnu koja se krije iza imena njezine djevojčice: ''Za to sam ime prvi put čula u seriji u kojoj sam radila...''

Glumica ima kćerkicu Čarnu s Markom Žugićem, a iz prvog braka s Dariom Prpićem ima sina Jakšu.

Sjećate li se Anđelke iz hit-serije?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Anđelka i Dario vjenčali su se 2011., razveli 2020. godine, a pisalo se kako je njihovu braku presudila njegova ljubomora.

O bliskosti glumice i njezina sadašnjeg muža Marka Žugića počelo se šuškati otkako su se zajedno pojavili na premijeri filma "Zlatni dečko", gdje ju je on poljubio u glavu i zagrlio, a ona je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

Pogledaji ovo Anđelka Prpić Celebrity Anđelka Prpić u jednom od najseksi izdanja dosad pokazala kako izgleda samo četiri mjeseca nakon poroda: "Ti si vatra!"

Međutim, njihova veza odmah je na početku naišla na osude javnosti zbog toga što su Marko i Anđelkin bivši muž Dario prijatelji i kumovi.

"Želim im svu sreću! Ako se budu vjenčali, mogu im biti i kum. Čak i ako Marko bude htio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv"; izjavo je nedavno Anđelkin bivši muž za srpske medije.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić - 6 Enis Bešlagić - 5 Enis Bešlagić - 4 Enis Bešlagić - 3 +23 Enis Bešlagić - 2 inMagazin Enis Bešlagić okupio cijelu estradu zbog svoje životne priče: ''Od grobara do glumca, znaš, to je neka definicija''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +26 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna u emisiji uživo rekao što misli o srpskoj predstavnici na Eurosongu, ovo je njegova pretpostavka o njihovom plasmanu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene