Preslatko!

Prijateljica Anđelke Prpić snimila je intiman trenutak glumice i njene kćerke, a prizor koji je podijelila sve je raznježio!

Anđelka Prpić Anđelka Prpić Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić - 3 Anđelka Prpić - 3 Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić - 2 Anđelka Prpić Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić - 2 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 8 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 9 +22 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 5 Galerija

Anđelka Prpić prije četiri mjeseca rodila je kćerkicu, a sada opet ima razlog za slavlje. Nikad sretnija dočekala je 39. rođendan.

Glumica Anđelka Prpić prije četiri mjeseca slavila je zbog rođenja kćerkice Čarne, a sada opet ima razlog za slavlje. Na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira u žutom odijelu i crnoj majici, a u rukama je držala nekoliko prozirnih balona te dva u obliku brojeva 3 i 9.
Prpić, odnosno Stević Žugić, proslavila je 39. rođendan, a opisom je raznježila i sve pratitelje.

''Ovaj svijet je i dalje dobro mjesto za život! Pitanje je s kim ga živite i čemu/kome sve dopuštate da vam ga boji. I zlata vrijedno – moj život moja pravila! Dragi moj životiću, ja te ne bih mijenjala ni za sekundu! Idemo dalje'', napisala je Anđelka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Stević Žugić (@andjelkap)

Stigle su joj brojne čestitke, a neke od najzanimljivijih podijelila je na Instagram pričama. Jedna priča posebno se istaknula, a na njoj je glumicu prijateljica snimila kako uspavljuje svoju bebu.

Djevojčicu Čarnu Anđelka je dobila s partnerom Markom Žugićem. Par je u regiji izazvao puno kontroverzi jer je Marko bio kum Anđelkinom bivšem partneru Dariju Prpiću. Anđelka i Dario vjenčali su se 2011., razveli 2020. godine, a pisalo se kako je njihovu braku presudila njegova ljubomora.

Međutim, sudeći po srpskim medijima, zle krvi među njima nema.

"Želim im svu sreću! Ako se budu vjenčali, mogu im biti i kum. Čak i ako Marko bude htio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv"; izjavo je Anđelkin bivši muž za srpske medije.

Iz prvog braka s Dariom Prpićem Anđelka ima sina Jakšu.

Inače, glumica je na društvenoj mreži promijenila svoje prezime u Stević Žugić jer se nedavno u tajnosti udala za oca svojeg drugog djeteta, Marka Žugića. Stević je njezino djevojačko prezime, dok je Prpić prezime njezina bivšeg muža.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Baka Elle Dvornik o Charlesu Pearceu Baka Elle Dvornik o Charlesu Pearceu Charles Pearce Charles Pearce - 4 +29 Charles Pearce - 3 Celebrity Baka Elle Dvornik komentirala Charlesovu tužbu u komentarima na Facebooku: ''Dobro se udao i sad bi otpremninu!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju David, Victoria i Brooklyn Beckham David Beckham Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +20 Maja Šuput Celebrity Beckhamovi i Messi snimljeni u restoranu gdje je u isto vrijeme večerala i Maja Šuput sa suprugom Nenadom, ona se o svemu pohvalila na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene