''osjećala sam se užasno...''

Anđa Marić otvorila dušu o periodu života kad joj se činilo da joj se srušio cijeli svijet: ''Tek što mi je uručio papire za razvod...''

Anđa Marić - 1 Anđa Marić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić - 2 Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 1 Anđa Marić - 6 Anđa Marić - 5 Anđa Marić - 4 Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 2 Anđa Marić - 1 Anđa Marić i brat Zoltan +19 Anđa Marić i brat Zoltan Galerija

Anđa Marić objavila je svoju fotografiju na društvenim mrežama pa se prisjetila priče koja stoji iza nje.

Pjevačica Anđa Marić podijelila je na Instagramu staru fotografiju pa podijelila priču koja stoji iza te fotografije. Kako se osjećala, što se događalo i kako sada gleda na to fotografiju dirnulo je njene pratitelje.

Progovorila je i o razvodu od Matjaža Zore.

Pogledaji ovo Anđa Marić - 7 Celebrity Anđa Marić uz fotografiju poljupca s najdražim muškarcem prisjetila se situacije koju nikad neće zaboraviti: ''Gledali smo kako se časte, mi nismo bili dostojni poziva za stol''

"Upravo tog tjedna, prije 15 godina, nastala je ova fotografija u stanu moje bake Agnes u Budimpešti. Snimio me je moj prijatelj i bivši suprug, Matjaž Zore...", počela je pjevačica u svojoj objavi.

"Sjećam se da mi se u tom trenutku činilo kao da mi se svijet ruši. Tek što mi je suprug uručio papire za razvod, trudila sam se pred petoricom prijatelja i suradnika—mojim frizerom, šminkerom, dizajnerom—stvoriti privid da je sve u najboljem redu. Ali Matjaž, gledajući me kroz objektiv, rekao mi je: ''Ti meni ne možeš lagati.'' Osjećala sam se užasno, suze su mi navirale same...", opisuje pjevačica.

Pogledaji ovo Anđa Marić Celebrity Anđa Marić pokazala zgodnog mlađeg brata koji je prošao ispod radara javnosti, jedva se čekala i nečim pohvaliti: "Koliko dugo sam morala čuvati ovu tajnu!"

''Ipak, sada kada gleda tu fotografiju i razmišlja o prošlosti shvaća da su  to predivne uspomene. "Dok razmišljam o prošlosti i preobražavam te uspomene, gledajući ovu sliku shvaćam da je ona najdivniji hommage mojoj baki, Mađarskoj, glazbi, djetinjstvu i kulturi koji smo ikada mogli stvoriti. To se dogodilo samo nekoliko mjeseci nakon što je album projekta Kisha, 'A Nyár, izdan u Mađarskoj na mađarskom jeziku", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

Anđa je bila u braku s Primožem Dolničarom od 2003. do 2010., a zajedno imaju sina Gašpara. Nedugo nakon razvoda, Anđa se zaljubila u Matjaža, ali njihova bračna sreća nije dugo trajala.

Ni danas nije poznato zbog čega su se rastali.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić - 4 +30 Mia Negovetić, TLZP - 12 Celebrity Još svi pričaju o zubima koji su Miji Negovetić ispali dok je pjevala, javila joj se čak i Vanna zbog viđenih prizora!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion - 4 Celine Dion - 3 Celine Dion - 2 Celine Dion - 1 +25 Celine Dion - 5 Celebrity Prizori teško bolesne glazbene dive rastužili su one koji su vidjeli najnovije fotografije, no ona je ovom gestom pokazala da se ne predaje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene