''bili smo u nevjerici''

Anđa Marić uz fotografiju poljupca s najdražim muškarcem prisjetila se situacije koju nikad neće zaboraviti: ''Gledali smo kako se časte, mi nismo bili dostojni poziva za stol''

Anđa Marić - 7 Anđa Marić - 7 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić - 1 Anđa Marić - 2 Anđa Marić - 4 Anđa Marić - 6 Anđa Marić - 5 Anđa Marić - 3 Anđa Marić i brat Zoltan Anđa Marić i brat Zoltan Anđa Marić Anđa Marić +20 Anđa Marić Galerija

Anđa Marić pronašla je fotografiju iz prošlosti pa se prisjetila svog života u Španjolskoj i jedne situacije koja joj je ostala urezana u pamćenje.

Glazbenica i spisateljica Anđa Marić često svoja razmišljanja i događanja iz života dijeli na društvenim mrežama, a ovoga je puta podijelila fotografiju kojom se prisjetila jednog događanja.

Kako je napisala pored fotografije na kojoj se ljubi s najboljim prijateljem Markom, priča se odvila u siječnju 1996. godine u Španjolskoj.

''Ovo smo moj najbolji prijatelj Marko i ja na Palma de Mallorci. Siječanj 1996. godine. Nakon nekoliko mjeseci u Madridu pobjegli smo na odmor da se podsjetimo tko smo i gdje smo. Nije bilo lako, ponekad smo bili gladni, ali umjereno. Možda su nam tu i tamo trbusi bili prazni, ali nam je srce i duša bila krcata doživljajima i bogatstvima velegrada. Živjeli smo u stanu koji je gledao na kraljevsku palaču s tri cimera i cimericom. Jednom od njih došla je mama iz Galicije za Božić i svi su bili pozvani za stol osim nas dvoje stranaca. Nikada neću zaboraviti taj Božić kada smo gledali kako se Španjolci časte, dok smo mi, los Croatas, bili nedostojni poziva za stol. Otad sam vrlo osjetljiva na bilo kakvu diskriminaciju. Naša reakcija na to? Pokupili smo svoj novac koji smo trebali dati za najamninu i platili smo si avionsku kartu i tjedan dana hotela. Iako smo većinom jeli kuhani krumpir s maslacem osim tog jednog hotelskog doručka, preživjeli smo i naučili što je svijet i kako se snaći, a ipak uživati. Nisu našli cimeri bili loši, samo zatucani i puni predrasuda, što je lijepo dočarala majka jednog od njih koja je priredila gozbu na koju nismo bili pozvani. Sjećam se kako smo ih u nevjerici promatrali iz dnevne sobe kako žderu pečenje u blagovaonici'', napisala je.

''Ova fotografija prisjetila me na sve to i koliko smo Marko i ja bili sretni i nepokolebani da nas čeka veliki i lijep život. Ja sam imala 19, a on 18 godina. Koja lijepa uspomena, hvala ti, Marko'', dodala je na kraju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

Njezini pratitelji nisu ostali bez komentara na njezinu priču pa joj se tako javila i prijateljica Lana Pavić.

''Sjećam se kako si nam na izboru 1998. pričala o svojim dogodovštinama u Španjolskoj… Mi smo te gledali razrogačenih očiju, kao da slušamo nekoga tko je došao ravno iz Hollywooda… Divni dani i uspomene.''

''Oni nisu shvatili smisao Božića, vi jeste. I neka ste!'', ''Wow, lijepo i tužno u isto vrijeme. Ali ipak lijepo. Ljubav je jača od svega'', ''Ti si predivna osoba koja ima prekrasnu dušu i svaki put te volim sve više i više'', pisali su joj ostali.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rada Vasić Rada i Rade Vasić Rada i Rade Vasić Rada Vasić - 1 +1 Rada Vasić - 2 Celebrity Bili su najpoznatiji reality par u regiji, a sad su u teškoj situaciji i u suzama mole za pomoć: ''Molim vas, neka nam pomogne koliko tko može...''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac +13 Mate Rimac Celebrity Pogledajte kako je Mate Rimac ispratio svoju čistačicu u mirovinu, priredio joj je oproštaj za pamćenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene