Njezin Bubo

Anđa Marić pokazala zgodnog mlađeg brata koji je prošao ispod radara javnosti, jedva se čekala i nečim pohvaliti: "Koliko dugo sam morala čuvati ovu tajnu!"

Anđa Marić Anđa Marić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić i brat Zoltan Anđa Marić i brat Zoltan Anđa Marić i brat Zoltan Jerko Marić, glazbenik Anđa Marić Anđa Marić - 2 Anđa Marić - 2 Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 2 Anđa Marić - 3 +19 Anđa Marić Galerija

Anđa Marić objavila je fotografiju sa svojim mlađim bratom Zotanom, koji, za razliku od nje i starijeg brata Jarka, nije javna osoba.

Manekenka, pjevačica, spisateljica i bivša misica Anđa Marić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim samozatajnim mlađim bratom Zoltanom.

"Ovaj super zgodni dečko je moj baby brat koji je prošao ispod radara javnosti i koji je želio da ostane tako. On je jako super, svi koji ga znaju jako ga vole, volio ga je i Elon Musk, kojem je bio u timu 25 guns koji su gradili tvornicu Tesle u Berlinu, gdje je moj Bubo živi", pohvalila se Anđa.

"Zamislite koliko sam dugo morala čuvati tu tajnu i jedva sam izdržala i on ne samo da je super stručnjak, on je i super buraz koji mi pomaže da se osjećam normalno i voljeno i da imam sve sređene papire kada dođe nekoliko puta godišnje i odvede me svugdje gdje trebam. Bože, hvala ti na ovom blagoslovu", zaključila je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)

"Živio baby super buraz", "Bratska i sestrinska ljubav - neprocjenjivo!", "Bubo legenda", "Bravo za Bubu", pisali su joj pratitelji.

Anđa je i ranije jednom prilikom pokazala svojeg Bubu, odnosno Zoltana na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)

Osim Zoltana, Anđa ima i starijeg brata Jarka, koji je poznati glazbenik.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner i Tabitha Doherty Sophie Turner i Tabitha Doherty Sophie Turner i Tabitha Doherty Sophie Turner i Tabitha Doherty +23 Sophie Turner - 1 Celebrity Uhvaćena u strastvenim trenucima sa ženom nakon burnog razvoda i romanse s najpoželjnijim neženjom!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Brenda Fricker - 9 Brenda Fricker - 2 Brenda Fricker - 6 Brenda Fricker - 10 +12 Brenda Fricker - 17 Celebrity Žene s golubovima sjetimo se svake godine tijekom blagdana, a njezina stvarna sudbina nije puno drukčija od one iz filma

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene