A dobivala je loše prognoze

Anđa Marić otkrila je što je bilo ključno da ne odustane od svoje borbe s teškom bolesti, iz dana u dan bilježi novi uspjeh!

Anđa Marić - 2 Anđa Marić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić - 1 Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 6 Anđa Marić - 5 Anđa Marić - 4 Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 2 Anđa Marić i brat Zoltan Anđa Marić i brat Zoltan Anđa Marić i brat Zoltan +19 Anđa Marić Galerija

Anđa Marić sa svojim je pratiteljima podijelila važnost tjelovježbe koja je i njoj pomogla da se osjeća bolje nakon teške dijagnoze koja joj je otkrivena prije mnogo godina.

Glazbenica i spisateljica Anđa Marić na Instagramu je objavila novi video s terapija na koje ide zbog multiple skleroze s kojom se već godinama bori.

Nakon stroge discipline koje se drži kako bi napredovala u borbi s bolešću, sad je podijelila fotografije na kojima vježba i otkrila pratiteljima gdje je pronašla motivaciju.

"Disciplina i dosljednost su moj znak velike ljubavi prema sebi. Vježbam već redovno tri godine, skoro četiri. Nisam to postigla kroćenjem svoje nevoljnosti, već nježnim uvjeravanjem i mijenjanjem uvjerenja", napisala je.

Pratitelji su bili oduševljeni njezinom disciplinom.

"Bravo, samodisciplina je zdraviji oblik ljubavi i prema sebi i svijetu oko sebe", "Bravo draga", "Bravo, samo disciplina", pisali su joj pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

Naime, liječnici su joj prognozirali da će ostatak života provesti u kolicima, no pjevačica se nije dala i svakim novim danom ide naprijed. Zbog toga je i svaki korak dalje na terapiji sjajan napredak, a ona ga rado dijeli s pratiteljima.

"Toliko sam zavoljela vježbanje da sam otišla na trening prije treninga s fizioterapeutom. Kako se to dogodilo i zašto je to moguće? Zato što se osjećam fenomenalno, snažno, održivo, idite za tim", napisala je ranije na Instagramu.

Prije deset godina Anđa je dobila tešku dijagnozu kao mlada žena, a u In Magazinu se prisjetila kako se osjećala nakon toga.

"Osjećala sam se jako ljuto. Osjećala sam se kao da je cijeli svijet protiv mene. Tad sam bila u razvodu u bitki za skrbništvo nad svojim sinom".

"Ta emocionalna izdaja, to je mene uništilo, ali sam se osjećala tada kao da me i moje tijelo izdalo. Osjećala sam se potpuno napušteno".

No i nakon svega toga, ona ne skida osmijeh sa svoga lica.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 3 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 Indira Levak - 2 +27 Indira Levak - 1 Celebrity Indira Levak zbunila je pratitelje objavom nove snimke, je li se to odlučila na veliku promjenu imidža?

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Ortega - 4 Jenna Ortega - 1 Jenna Ortega - 5 Jenna Ortega - 3 +18 Jenna Ortega - 5 Celebrity Eksplicitne scene mlade glumice sa starijim kolegom zgrozile su javnost, proslavila se ulogom u seriji koja je bila veliki hit

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene