Svaka čast!

Anđa Marić proslavila novi nevjerojatan uspjeh u borbi s teškom bolesti: "Meni je ovo totalna pobjeda!"

Anđa Marić Anđa Marić Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić - 2 Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 2 +19 Anđa Marić - 1 Galerija

Anđa Marić pohvalila se velikim napretkom u borbi s multiplom sklerozom.

Manekenka, pjevačica i spisateljica Anđa Marić već 10 godina vodi bitku s multiplom sklerozom, zbog koje jedno vrijeme nije mogla ni govoriti, a liječnici su joj prognozirali da će ostatak života provesti u kolicima.

No Anđa je svojom upornošću pokazala da ništa nije nemoguće pa tako već više od godinu dana samostalno hoda pomoću štapa, a sada se na Instagramu pohvalila novim velikim napretkom.

"Meni je ovo totalna pobjeda", poručila je Anđa uz video u kojem hoda bez štapa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)

"Moj materinji jezik je mađarski, tečno govorim engleski, španjolski i slovenski, a u pandemiji sam naučila portugalski, ok, razumijem ga, ne govorim još. Ali nikad u životu nisam mislila da će mi najteže od svega biti učenje hodanja. Kako to uzimamo olako! Ljubomorna sam na dvogodišnjake! Istovremeno im se divim jer oni nikada ne odustaju i ako me baš pitate na koga sam se ugledala - na bebe! Bebe nikad ne kažu ma to nije za mene! Bez obzira koliko puta padnu, uvijek se dižu. Ugledajte se na bebe, i vi ste bili bebe! Zašto smo sada tako razmaženi i cvilimo? Hodanje je ekstremno kompleksna stvar ako se udubiš u nju, a ako ne razmišljaš o njoj, lagana je kao šamar", zaključila je, a pratitelji su joj u komentarima poručili da je prava inspiracija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)

Posebnu objavu posvetila je i svojem terapeutu.

"Bože, koji super terapeut! Kako dobro hodam kada sam sigurna da je iza mene zgrada od čovjeka. Robi je institucija", napisala je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)

Anđa je nedavno otkrila i da je postala ovisna o treninzima.

"Toliko sam zavoljela vježbanje da sam otišla na trening prije treninga s fizioterapeutom. Kako se to dogodilo i zašto je to moguće? Zato što se osjećam fenomenalno, snažno, održivo, idite za tim", napisala je ranije na Instagramu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Zvonimir Bebek Zvonimir Bebek, Željko Bebek, Borna Čop Željko Bebek, Davor Radolfi, Zvonimir Bebek Željko Bebek, Davor Radolfi, Zvonimir Bebek +20 Zvonimir Bebek Celebrity Nasljednik naše glazbene legende izgleda kao prava rock zvijezda, a djevojke ga s razlogom obožavaju i obasipaju ljubavnim porukama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene