nemaju najbolji odnos

Anatacha nam je otkrila jesu li joj se roditelji javili nakon Supertalenta i što su joj rekli nakon što su je vidjeli u showu!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela +7 Anatacha Filimone Kević Zandamela Galerija

Anatacha Filimone je u showu "Supertalent" pred kamerama ispričala svoju tužnu životnu priču, a sada nam je otkrila kako se njezin život promijenio nakon nezaboravnog nastupa za koji je dobila i zlatni gumb.

Mlada Anatacha Filimone izazvala je veliko zanimanje javnosti nakon nastupa u drugoj epizodi showa "Supertalent".

Pogledaj i ovo Anatacha Filimone - 8 Trebalo snage za progovoriti Suze djevojke koja je dirnula Hrvatsku svi su teško podnijeli, zbog neočekivane greške Frano ju je morao utješiti!

Osim što je sve zadivila izvedbom pjesme "I'll Never Love Again" iz filma "Zvijezda je rođena", svojom tužnom životnom pričom dirnula je cijelu Hrvatsku.

Prije nastupa u showu pred kamerama je ispričala da dolazi iz nesložne obitelji i s roditeljima nema dobar odnos, a Maji Šuput je rekla i da je mama nije pustila da se prijavi na "Supertalent" dok je bila maloljetna.

A Anatacha nam je sada otkrila kako su njezini roditelji reagirali nakon što je u showu od Martine Tomčić dobila zlatni gumb.

"Majka me nazvala sutradan, čestitala mi je na zlatnom gumbu i rekla da je pogriješila. Jako mi je drago što je napokon uz mene. Moj otac me je također nazvao sutradan i rekao je da mi je nastup bio "WOW!" Bio je baš ponosan i sretan", kazala je za DNEVNIK.HR.

Pohvalila se i kako joj se nakon Supertalenta povećao broj pratitelja na Instagramu i TikToku, gdje je i prije već bila vrlo popularna.

Na nastupu su joj, priznala nam je, čestitali i neki ljudi koji su je prije izbjegavali, no kaže i da to neće promijeniti njezin odnos prema njima. Ima i poruku za sve koji dosad nisu vjerovali u nju.

"Svima koji nisu vjerovali u mene poručujem da prate moj idući nastup u Supertalentu s kojim ću, nadam se, dodatno potvrditi da sam zaslužila osvojiti zlatni gumb", samouvjerena je Anatacha, a kao svoju najveću podršku izdvaja mlađu sestru i najbolju prijateljicu.

Anatacha sa svojom tri godine mlađom sestrom trenutno živi u učeničkom domu u Kaštelima, gdje pohađa srednju školu za prehrambenog tehničara i kaže da im se život promijenio nabolje otkako su tamo. Prije toga su živjeli u Drnišu.

"Moj život u Drnišu nije bio dobar niti kroz djetinjstvo, niti sada. Imala sam mnogo loših trenutaka, bila sam maltretirana u osnovnoj i srednjoj školi, iz razloga što sam druge boje kože i imam drugačiju kosu. Jedino smo moja sestra i ja mulatkinje u mom gradu i mislim da taj grad nije za mene", ispričala je u Supertalentu te je priznala i da joj je najteži period bio kada je s 15 godina saznala da bi sa sestrom trebala ići u dom za nezbrinutu jer što nisu imale osnovne uvjete za život.

"Jako mi je žao što nemam dobar odnos s roditeljima, kad vidim drugu djecu kako se slažu sa svojima bude mi žao, ne mislim da se naš odnos može popraviti, ne znam uopće kako bih to odgovorila", dodala je, a poslala je i poruku drugim roditeljima.

"Čuvajte svoju djecu, čuvajte ih, nemojte ih tući jer vam se dijete neće povjeriti u svakom trenutku" poručila je Anatacha pred kamerama.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) +0 Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Celebrity Marini Tucaković glazbenici su ostali dužni 90 tisuća eura, najviše joj duguju jedan folk pjevač i pjevačica kojoj je napisala velike hitove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene