isplivali detalji

Marini Tucaković glazbenici su ostali dužni 90 tisuća eura, najviše joj duguju jedan folk pjevač i pjevačica kojoj je napisala velike hitove

Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) +0 Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Galerija

Marina Tucaković vodila je evidenciju o pjesmama koje je prodala glazbenicima u regiji, a zapisivala je i tko joj je koliko ostao dužan.

Autorica Marina Tucaković preminula je 19. rujna nakon duge i teške bolesti, a sahranjena je deset dana kasnije u obiteljskoj grobnici na Novom groblju u Beogradu pokraj svojeg sina Miloša.

Pogledaj i ovo Zana Nimani - 8 Povukla se iz javnosti Sjećate li se Zane koja je pjevala hitove poput ''Dodirni mi koljena''? Evo gdje je danas!

Iza sebe je ostavila brojne hitove koje je napisala za glazbenike iz cijele regije, a sada se doznalo da joj neki od njih pjesme joj nikad nisu platili, no Marina je o svojim dužnicima vodila temeljitu evidenciju.

Imala je bilježnicu u koju je zapisivala sve, do toga tko je kupio njezinu pjesmu, do toga tko joj je platio u ratama, a tko joj je ostao dužan.

Glazbenici su joj navodno dugovali preko 90 tisuća eura, a ona je od naplate dugovanja odustala kada je doznala da ima rak jer se odlučila u potpunosti posvetiti borbi za vlastiti život, no njezin sin Milan Radulović Laća navodno ne namjerava biti široke ruke, pišu srpski mediji.

"Marina je itekako vodila računa o tome kome je prodala koji tekst, sve je zapisivala godinama, skoro otkad je počela pisati pjesme. Za tu bilježnicu znaju i njen suprug Futa i sin Laća, a kako čujem, njezin sin ne želi nikome oprostiti ni jedan jedini dinar, jer zna koliko je Marinu boljelo to što je nisu poštovali kad joj je bilo najvažnije, nisu ni zvali da pitaju kako je", ispričao je za Svet izvor blizak Marininoj obitelji.

Dodao je i kako se Marin živcirala zbog tih dugovanja jer nije shvaćala kako se pjevači, koji su zaradili ozbiljne novce na njezinim pjesmama, bez srama mogu praviti blesavi.

„Čim se malo stiša sve, Laća će otvoriti bilježnicu, sve će zvijezde koje odbiju platiti dugovanja tužiti. To bi moglo biti neugodno za mnoge pjevače, jer je spreman javno iznijeti sve. Ukupan dug je preko 90.000 eura. Koliko znam, jedan popularni folk pjevač je ostao ozbiljno dužan i s njim se dugo Marina ganjala, a tu je i jedna pjevačica koja je od nje uzela čak četiri pjesme, od kojih su dvije ozbiljni hitovi i nikad nije platila", ispričao je izvor.

Otkrio je i kako je Marina ostavštinu svojih glazbenih dijela uključila u svoju oporuku koju je napisala prije godinu dana.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila neviđene fotke pokojnog oca i Severine, a prisjetila se i druženja s Rozgom, Alkom i Mineom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene