Godinu dana od tragedije

Baldwin može odahnuti: Glumac se nagodio s obitelji snimateljice koju je usmrtio na setu, u nastavku snimanja filma sudjelovat će i udovac

Alec Baldwin Alec Baldwin Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin Hilaria Baldwin, Alec Baldwin +0 Alec Baldwin Galerija

Alec Baldwin i obitelj Halyne Hutchins složili su se da je njezina smrt bila nesretan slučaj i postigli su nagodbu.

Glumac Alec Baldwin i producenti filma "Rust" nagodili su se s obitelji snimateljice Halyne Hutchins, koja je smrtno stradala na setu, piše Sky News. .

Pogledaj i ovo Alec Baldwin - 5 Što se dogodilo? Posljednje fotografije holivudske zvijezde sa štakom zabrinule su obožavatelje, njegova supruga otkrila je razlog ovog stanja

Slijedom nagodbe, film će se nastaviti snimati sljedeće godine, a udovac pokojne Halyne, Matthew Hutchins, sudjelovat će u daljnjoj produkciji te će dobiti dio zarade.

"Svi mi vjerujemo da je Halynina smrt bila strašna nesreća. Zahvalan sam što su se producenti i zabavljačka zajednica udružili kako bi odali poštovanje njezinom posljednjem projektu", kazao je Matthew Hutchins u službenoj izjavi.

"Snimanje filma 'Rust', u kojem ću ja sada biti izvršni producent, nastavit će se u siječnju 2023. godine sa svim glavnim sudionicima. Ne planiram podizati protutužbe niti kriviti producente i gospodina Balwdina", dodao je.

Glumac je u objavi na Instagramu napisao da je "zahvalan svima koji su pridonijeli rješenju tog tragičnog i bolnog događaja".

Nagodbom se završila civilna tužba koju je obitelj Hutchins podigla protiv Baldwina.

Iznos nagodbe koja se još mora potvrditi na sudu, nije objavljena.

Podsjetimo, 21. listopada 2021. snimanje filma na ranču u Santa Feu (Novi Meksiko) prometnulo se u tragediju kada je Baldwin povukao okidač oružja u kojem je umjesto lažnih bio pravi metak koji je usmrtio 42-godišnju snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

Nesretni slučaj je veoma potresao javnost u zemlji gdje oružje odnosi velik broj žrtava, ali i izvan američkih granica. Događaj je potaknuo hollywoodske studije da preispitaju propise u uvjete snimanje filma.

FBI je u kolovozu završio istragu prema kojoj je zaključio da je Baldwin povukao okidač pištolja kojim je ubijena Hutchins, unatoč tome što je on više puta izjavio kako to nije učinio.

Inače, Baldwin je ovog rujna dobi osmo dijete, a supruga Hilaria rodila je djevojčicu koju su nazvali Ilaria Catalina Irena.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene