Pušteno u javnost

Procurio novi, pomalo jezivi video sa seta na kojem je Alec Baldwin usmrtio kolegicu, vidi se puno toga

Hilaria Baldwin, Alec Baldwin Hilaria Baldwin, Alec Baldwin Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hilaria Baldwin, Alec Baldwin Galerija

Nekoliko mjeseci nakon fatalnog pucnja na setu filma ''Rust'', na kojem je Alec Baldwin usmrtio redateljicu Halynu Hutchins, u javnost su puštene nove snimke i novi detalji istrage.

Prošle godine u listopadu glumački svijet šokirala je vijest o tragediji na setu filma ''Rust'', na kojem je Alec Baldwin usmrtio redateljicu Halynu Hutchins pucajući iz rekvizita, a policija je sada objavila nove snimke koje prikazuju neke od događaja prije i nakon što je nesretna žena upucana. 

Pogledaj i ovo Debra Messing (Foto: Instagram) Svi su u šoku Nižu se reakcije zvijezda na stravičnu tragediju koja je pogodila njihove kolege, svi se slažu u jednom

Na snimci se mogu vidjeti Hitna i policija koje jure na mjesto događaja, pa i Baldwin koji u rukama drži pištolj prije incidenta koji mu je obilježio karijeru. 

Snimka s glumcem kako vježba s pištoljem navodno je snimljena isti dan kad se dogodio incident, a svi koji su vidjeli ovu snimku zgroženi su kada se prisjete ishoda. Baldwin je policiji rekao da nije povukao okidač 45-kalibarskog rekvizitnog pištolja te da nije znao da je u njemu pravo oružje. 

Glumac je tada ozlijedio i još jednog člana ekipe, redatelja Joela Souzu, a u snimci je i on te opisuje trenutak kada je pogođen. Kaže kako je čuo jako glasan zvuk i sjeća se trenutka kad ga je metak pogodio u rame.

''Sjedio sam i pogledao snimateljicu Halynu Hutchins, kojoj krv curi iz leđa", kaže on.

Redatelj također opisuje kako je oružarka Hannah Gutierrez Reed predala oružje Baldwinu, rekavši da je "hladno" ili "čisto", što znači da navodno nije sadržavalo bojeve metke.

"Čuo se prasak koji je bio glasniji nego što sam ikada prije čuo da dolazi iz praznog pištolja", rekao je Souza policiji.

Drugi isječci prikazuju policajce koji dolaze na snimanje filma kako bi obavili intervjue s članovima produkcijske ekipe.

Istražitelji i dalje nastavljaju ispitivati okolnosti ovog slučaja. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na proslavi svog 50. rođendana - 6 Severina na proslavi svog 50. rođendana - 8 Severina Severina +1 Severina Nekad i sad Pogledajte kako je Severina izgledala sa samo 19 godina, već tada je bilo jasno da će biti velika zvijezda!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat +0 Mila Horvat Celebrity Mila Horvat pojavila se u javnosti nakon dugo vremena i pobrinula se da nikako ne prođe neopaženo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene