Osebujan čovjek

O njemu se brine tim od 150 ljudi i djeci kupuje poklone od 4 milijuna eura, ali ne pamti kada je sam napravio dvije poprilično obične stvari

Barrie Drewitt-Barlow Barrie Drewitt-Barlow Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Barrie Drewitt-Barlow - 4 Barrie Drewitt-Barlow - 3 Barrie Drewitt-Barlow - 2 Barrie Drewitt-Barlow - 5 Barrie Drewitt-Barlow Barrie Drewitt-Barlow - 6 Barrie Drewitt-Barlow - 7 Barrie Drewitt-Barlow - 2 Barrie Drewitt-Barlow - 1 +0 Barrie Drewitt-Barlow Galerija

Barrie Drewitt-Barlow jedan je od najbogatijih Britanaca i ponosni otac osmero djece koje odgaja sa zaručnikom, ali i bivšim partnerom.

Britanski milijunaš Barrie Drewitt-Barlow široj je javnosti postao poznat 1999. godine kada su on, i sada mu već bivši suprug Tony, slovili kao prvi homoseksualni par s djecom.

Otad Barriejev život ne prestaje intrigirati njegove sunarodnjake, a još se uvijek prepričava kako je prošlog Božića potrošio vrtoglavih 4,7 milijuna eura na dječje poklone. Tim je potezom mnoge šokirao, pa su ga proglasili i velikim rasipnikom, no mnogi su ga i podržali sa zaključcima da bi i oni isto priuštili svojoj djeci da su u mogućnosti.

Barrie ima osmero djece, sina Colina, blizance Saffron i Aspena, Orlanda, blizance Jaspera i Dallas, kćer Valentinu i sina Romea.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie1)

Barrie se na komentare i kritike da je djecu previše razmazio ne osvrće, pa im tako godišnje plaća deset luksuznih putovanja i dobivaju neograničenu količinu dizajnerske odjeće. Nedavno je javno priznao kako se uopće ne sjeća kada je posljednji put nešto sam skuhao ili otišao u trgovinu jer se za to brine 150 osoba koje rade za njega.

Može se pohvaliti sa sedam imanja diljem svijeta koja pripadaju djeci te luksuznom vilom na Floridi vrijednom 7,5 milijuna eura, a u kojoj trenutačno i živi s njima i sa zaručnikom Scottom. S bivšim partnerom Tonyjem ostao je u dobrim odnosima te i on sudjeluje u njihovu odgoju.

Magazin The Sun nedavno je prenio vijest da je Barriejeva najstarija kći postala majka, a time i on djed djevojčice Marine, koja je i prije navršenih mjesec dana postala milijunašica.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 4 Leni Klum i Flavio Briatore Leni Klum i Flavio Briatore Leni Klum - 5 +25 Leni Klum - 2 Celebrity Slavni otac nije ju htio vidjeti niti čuti za nju čak deset godina, ali nove paparazzo fotke govore da se ipak predomislio!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Bosančić, 2010. godina - 1 Jelena Bosančić, 2010. godina - 2 Jelena Bosančić, 2010. godina - 3 Josip Ivančić i Jelena Bosančić +10 Josip i Jelena Ivančić Nekad i sad Jedna od najljepših splitskih manekenki iz javnosti se povukla nakon udaje za kralja svadbi, a pogledajte kako danas izgleda!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene