Kakva priča!

Izgubila je dečka u stravičnoj nesreći, a onda je na vidjelo isplivala bizarna tajna koju je od nje cijelo vrijeme krio

Yazmin Oukhellou Yazmin Oukhellou Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Yazmin Oukhellou - 1 Yazmin Oukhellou - 2 Yazmin Oukhellou - 1 Yazmin Oukhellou - 5 Yazmin Oukhellou - 3 Yazmin Oukhellou - 2 Yazmin Oukhellou - 7 Yazmin Oukhellou - 6 Yazmin Oukhellou - 4 +0 Yazmin Oukhellou Galerija

Yazmin Oukhellou snimljena je prvi put nakon nesreće u kojoj je njezin dečko Jake McLean izgubio život i nakon što se pročulo da je vodio tajni ljubavni život.

Reality zvijezda Yazmin Oukhellou snimljena je nakon tragedije koja se dogodila prije nekoliko tjedana u Turskoj, u kojoj je poginuo njezin dečko Jake McLean, a koji je, čini se, vodio dvostruki život njoj iza leđa.

28-godišnja Yazmin snimljena je u jednom hotelu u Marakešu, i to nakon što je otkrila da se povukla u svoj "drugi dom" kako bi se oporavila nakon traumatičnog razdoblja.

To je prvi put da je viđena u javnosti otkako je otkriveno da je Jake, koji je preminuo u 33. godini, imao tajnu djevojku u trenutku smrti. Jake je život izgubio nakon što se autom strovalio niz provaliju, a s njim je tada bila i Yazmin, koja je u nesreći slomila ruku, i to namjerno kako bi se mogla spasiti iz olupine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yazmin Oukhellou 🧿 (@yazminoukhellou)

"Oporavak nije proces koji će se dogoditi preko noći. Treba vremena. Ponekad ćete se osjećati kao da ste konačno nešto preboljeli i ponovno ste sretni, a onda će se rana ponovno otvoriti kada se najmanje nadate. Ne odustajte, nemojte se obeshrabriti. Svaki dan napravite korak po korak. Samo pokušajte biti na boljem mjestu mentalno, emocionalno i duhovno nego što ste bili jučer.

Vratila sam se u svoj drugi dom nakon svega što sam prošla i pokušavam se usredotočiti. Kad me pogode oni dani, kada mi dođe da odustanem, prakticiram zahvalnost i zahvaljujem čak i na najmanjim stvarima i to stvarno pomaže. Voli vas Yaza", napisala je u objavi koju je podijelila na profilu na Instagramu, na kojem je prati 738 tisuća ljudi.

Prema pisanju Daily Maila, tragično preminuli Jake imao je tajnu djevojku, a nakon nesreće Yazmin se žestoko posvađala i s Jakeovom majkom Anitom, koja joj je zabranila dolazak na posljednji ispraćaj. No, tamo je bila Chloe Hennessey, s kojom je navodno također bio u vezi, a koja se oglasila i na Instagramu napisavši da će ga zauvijek voljeti.

"Jake je imao kompliciran ljubavni život, ali Chloe mu je bila djevojka i voljeli su se. Ona ima blizak odnos s njegovom obitelji i zajedno si pomažu prebroditi ovo užasno tužno vrijeme", izjavio je njemu blizak izvor.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene