Kakva ekipa!

Zrinka Cvitešić u društvu svjetske glumačke elite na jahti Woodyja Harrelsona, svoj važan dan nije mogla bolje obilježiti!

Woody Harrelson - 8 Woody Harrelson - 8 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson Woody Harrelson - 1 Woody Harrelson - 2 Woody Harrelson - 3 Woody Harrelson - 4 Woody Harrelson - 5 Woody Harrelson - 6 Woody Harrelson - 7 Woody Harrelson Woody Harrelson +23 Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 2 Galerija

Woody Harrelson s ekipom uživa obilazeći Lijepu Našu, a društvo im je u ponedjeljak pravila i naša glumica Zrinka Cvitešić, koja je kolege posjetila na jahti.

Legendarni holivudski glumci Woody Harrelson i Matthew McConaughey i ostatak ekipe već nekoliko dana uživaju ploveći diljem Lijepe Naše, a trenutačno su svoj mir pronašli na otoku Korčuli, na kojem su nakon partije šaha na luksuznoj jati uživali u kupanju.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Nakon nekoliko sati kupanja vratili su se družiti na jahtu, a tamo ih je posjetila i naša glumica Zrinka Cvitešić. 

Fotografi su ulovili nju i kolege u opuštenoj atmosferi dok razgovaraju te vidno uživaju u zajedničkom druženju, a među njima je bio i glumac David Spade. Kasnije su se pridružili ostatku ekipe i zajedno razmjenjivali teme i smijali se od srca. 

Zrinka i Woody zbližili su se tijekom snimanja filma ''Lost in London'', a zanimljivo je da je naša glumica jučer proslavila i svoj 43. rođendan. 

Podsjetimo, u Hrvatsku je prije nekoliko dana stigao i popularni komičar Chris Rock, koji je ostao zapamćen po skandalu s Willom Smithom na Oscarima, a društvo mu ovdje pravi i nova djevojka Lake Bell. Par je odlučio vezu obznaniti baš na našoj obali, pa su se strani mediji ovih dana itekako raspisali o Hrvatskoj.

Ovom paru ubrzo je društvo došao praviti još jedan dvojac, glumci Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen, a slavni glumci zajedno su viđeni na putovanju jahtom te večeri u restoranu iznad Dioklecijanove palače.

Woody je veseo stigao u Hrvatsku. Šezdesetogodišnjaku je društvo pravila njegova supruga Laura Louie, a dobro raspoložen mahao je i smiješio se putnicima s broda koji su ga primijetili. No, raspoloženje mu se naglo promijenilo kada je ugledao objektive fotografa koji su ga snimali, pa ih je "počastio" nepristojnom gestom i pokazao im srednji prst u zraku.

Ekipa je potom plovila oko Splita i Hvara, a u pauzama je osvježenje potražila u moru, no onda je Woody odlučio istuširati Sachu, i to poprilično temeljito, što su sve zabilježili fotografi.

A u Hrvatskoj su do jučer bili i bračni par David i Victoria Beckham, koji su napravili savršenu promociju Lijepe naše! 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Zdravko Čolić - 1 In Magazin: Zdravko Čolić - 2 In Magazin: Zdravko Čolić - 3 In Magazin: Zdravko Čolić - 4 +13 In Magazin: Zdravko Čolić - 5 inMagazin Čolić o incidentu iz Makarske koji neće zaboraviti: ''Ulazi u moju sobu, gledam otkud ona, frapiran sam bio''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom +19 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović javila se prvi put nakon rođenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić, objavila je jednu lijepu vijest

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene