meghan slavi rođendan

Jedan spoj naslijepo preokrenuo joj je život, no bivša glumica nije uvijek uživala u blještavilu i glamuru

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Meghan Markle prije princa Harryja već je bila u braku, a njezin privatni život je ulaskom u britansku kraljevsku obitelj postao je česta tema svjetskih medija. Vojvotkinja danas slavi 39. rođendan.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle danas je dio britanske kraljevske obitelji, no bivša glumica koja danas svakim potezom podiže prašinu diljem svijeta nije uvijek uživala u blještavilu i glamuru. Danas slavi 39. rođendan, povodom kojeg smo se prisjetili nekih detalja iz njezina života.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Rođena je kao Rachel Meghan Markle 4. kolovoza 1981. godine u Los Angelesu, gdje je odrasla s majkom Dorijom Ragland, s kojom ima vrlo blizak odnos. Doria se od Meghanina oca Thomasa Marklea razvela kada je vojvotkinja imala tek šest godina, a ni danas nisu u dobrim odnosima. Supruga britanskog princa Harryja ima i polusestru Samanthu Markle i polubrata Thomasa Marklea, no s njima navodno nikada nije bila bliska te ni danas ne razgovaraju. Njezin privatni život u centru je medijske pažnje još otkako je objavila da je u vezi s princem Harryjem, a na vidjelo su izašli mnogi detalji o odnosima u njezinoj obitelji koje je ona pokušala sakriti.

Obrazovala se redom u privatnim školama u Hollywoodu, a 2003. godine završila je komunikacijski menadžment na Sveučilištu Northwestern. Još kao djevojčica počela se zanimati za glumu, a jedno je vrijeme radila i kao manekenka. Pojavila se u brojnim serijama i nekoliko filmova, a njezina najzapaženija uloga je ona Rachel Zane u seriji "Suits".

Medijske stupce često je punio i njezin privatni život još i prije princa Harryja. Glumca i producenta Trevora Engelsona upoznala je 2004. godine, a vjenčali su se na Jamajci 2011. Dvije godine kasnije razveli su se, a kao razlog tome naveli su nepomirljive razlike. Nakon prvog braka Meghan je ljubila slavnog kuhara Coryja Vitiella, a i s njim je prekinula nakon dvije godine veze.

Mjesec dana nakon prekida Meghan je započela vezu s britanskim princem Harryjem, kojeg je upoznala na spoju naslijepo preko zajedničke prijateljice. U rujnu 2017. godine par je potvrdio vezu, a dva mjeseca kasnije objavili su zaruke. Markle je brzo zatim objavila kako se povlači iz glume te si je potpuno transformirala život. Kraljevski par vjenčao se u svibnju 2018. godine u dvorcu Windsor, a godinu kasnije Meghan je rodila sina Archieja.

Početkom ove godine Meghan i Harry šokirali su svjetsku javnost kada su objavili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti. Nakon nekoliko tjedana pregovora s kraljicom Elizabetom službeno su odstupili sa svih svojih dužnosti te su se preselili u Kanadu. Iz Kanade otišli su u Los Angeles, gdje žive i danas, a svjetski mediji neumorno prate svaki njihov korak.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene