Mamac za poglede

Osvajao je najljepše žene svijeta, ali njegovoj 31 godinu mlađoj supruzi nitko se ne može prestati diviti

Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vincent Cassel (Foto: Profimedia) +0 Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Galerija

Vincent Cassel i Tina Kunakey snimljeni su na plažama Rio de Janeira.

Holivudski glumac Vincent Cassel i njegova 31 godinu mlađa supruga Tina Kunakey jedan su od atraktivnijih parova današnjice i prati se gotovo svaki njihov korak gdje god se nalazili.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Golupčići Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

Tako su ovih dana snimljeni kako uživaju na plažama Rio de Janeira, gdje se 54-godišnji glumac zapravo osjeća kao kod kuće s obzirom na to da je u Brazilu živio pet godina i imao njihovo državljanstvo. Njegova 23-godišnja supruga savršeno se uklopila u tu priču sa svojim bujnim oblinama te u bikiniju pokazala besprijekornu figuru na kojoj joj zavide i starije i mlađe kolegice.

Par je u travnju prošle godine dobio kćer Amazonie, a Vincent iz prijašnjeg braka ima dvoje djece. Vijest da čekaju dijete objavili su nekoliko mjeseci nakon što su se vjenčali na privatnoj ceremoniji na jugozapadu Francuske u kolovozu 2018. godine.

Mediji su ih prvi put povezali još 2016. godine kada je Tina, kojoj je tada bilo tek 19 godina, na Instagramu objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju na kojoj su razmjenjivali nježnosti i tako iznenadila javnost.

Njoj je to prvi brak, dok je Vincent bio oženjen s jednom od najljepših žena svijeta, talijanskom glumicom Monicom Belluci. S njom se vjenčao 1999. godine, tri godine nakon što su se upoznali na setu filma "The Apartment".

Bivši supružnici dijele 16-godišnju kćer Devu i 10-godišnju Léonie, a razveli su se 2013. godine.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) +3 Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Zanimljivosti Nije ga htjela jer joj je bio prezgodan i mlađi od nje, a on je jedva skupio hrabrosti da joj nekako priđe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene