Jedan od najljepših parova

Nije ga htjela jer joj je bio prezgodan i mlađi od nje, a on je jedva skupio hrabrosti da joj nekako priđe

Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara, Joe Manganiello (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) +0 Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) Galerija

Sofia Vergara i Joe Manganiello proslavili su petu godišnjicu braka unatoč tome što njihova priča i nije najbolje počela.

Jedna od najplaćenijih, ali i najljepših glumica današnjice 48-godišnja Kolumbijka Sofia Vergara i njezin 43-godišnji suprug, također glumac Joe Manganiello proslavili su petu godišnjicu braka, i to nakon što je on mislio da ju nikada neće uspjeti osvojiti.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

"Sretna ti godišnjica, Joe, volim te", napisala je Sofia uz fotografije s njihova vjenčanja koje je objavila na Instagramu.

Supružnici su se upoznali na jednoj zabavi organiziranoj u Bijeloj kući u Washingtonu, koja se inače tradicionalno organizira kako bi zajedno okupila osobe iz javnog života i novinare jednom godišnje. Malo tko od uzvanika na tom događanju nije primijetio kako Joe promatra Sofiju cijelo vrijeme i ne može skinuti pogled s nje.

Bio je uvjeren kako ima male šanse kod nje i kako je ona još uvijek zaručena za bivšeg Nicka Loeba. No te iste večeri prijatelj mu je rekao kako se ona želi upoznati s njime jer je njegova velika obožavateljica.

"Isprva nisam željela izlaziti s njim. Bio je previše zgodan, mlađi od mene, ali uspio me je uvjeriti da je to dobra ideja i iskre su počele frcati. Bilo je super izlaziti s njim, doživljavala sam ga kao neku drugu vrstu, kao da sam bila u zemlji izvanzemaljaca, ali mi je bilo dozvoljeno družiti se s njima", priznala je glumica u jednom od intervjua.

Vjenčali su se 2015. godine nakon samo šest mjeseci veze, a i danas su zaljubljeni kao prvoga dana.

Kolumbijskoj ljepotici ovo je drugi brak, a prvi je sklopljen davne 1991. godine s njezinom srednjoškolskom ljubavi Joeom Gonzalezom, s kojim ima sina Manola, no nije dugo potrajao, svega dvije godine.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene