Njegova najveća podrška

Giuliano je već 20 godina u sretnom braku s lijepom Kristinom, a ona je prije udaje snimila vrući videospot!

Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Davor Puklavec/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Đanić - 9 Giuliano i Kristina Đanić - 1 Giuliano i Kristina Đanić - 2 Kristina Đanić - 3 Giuliano i Kristina Đanić - 4 Kristina Đanić - 5 Giuliano i Kristina Đanić - 6 Giuliano i Kristina Đanić - 7 Kristina Đanić - 8 Giuliano i Kristina Đanić - 10 +7 Giuliano i Kristina Đanić - 11 Galerija

Giuliano je od 2002. godine u braku s Kristinom Đanić, koja je plesna pedagoginja i koreografkinja te se pojavila i u vrućem spotu domaćeg pop-rock sastava.

Pjevač Giuliano Đanić u sretnom je braku s plesnom pedagoginjom i koreografkinjom Kristinom Đanić, s kojom ima i sina Marka.

Pogledaj i ovo In Magazin: uvođenje vojnog roka - 5 Stariji za, mladi protiv! Poznati Hrvati o uvođenju obveznog vojnog roka: ''Ja sam za, gledam ovu djecu 18, 19, godina, dobro bi im došlo malo vidjeti drugačiji način života''

Giuliano i Kristina vjenčali su se 2002. godine, a sina su dobili dvije godine kasnije. Sada su osvanule fotografije iz 2006. godine, s otvorenja jedne robne kuće u Splitu, na koje je Kristina povela tada dvogodišnjeg Marka, a kako je tada izgledala pogledajte u galeriji.

Giuliano i supruga u ranim 2000-ima puno su se češće pojavljivali na svečanim događanjima, dok ih zadnjih godina rijeko imamo priliku vidjeti skupa u javnosti i uspješno čuvaju svoju privatnost.

Kristina je inače najveća podrška suprugu u njegovoj karijeri, no manje je poznato da i sama iza sebe ima izlet u estradne vode. Naime, ona se 1996. godine pojavila u videospotu za pjesmu "Opasan plan" pop-rock sastava Neki to vole vruće.

Kristina u spotu nosi vrlo izazovne izdanje te je snimila je i vruće scene u sobi, a u nastavku se podsjetite kako je to izgledalo. 

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 14 +17 Sonja Kovač - 12 Celebrity Sonja Kovač sačuvala je najseksi badić za kraj ljeta: Ne može biti manji, a usto je i proziran!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević - 1 Miroslav Ćiro Blažević - 2 Miroslav Ćiro Blažević - 3 Miroslav Ćiro Blažević - 4 +8 Miroslav Ćiro Blažević - 5 inMagazin Sin legendarnog Ćire Blaževića otvoreno progovorio o odnosu s ocem: "On nije imao previše vremena, ali…"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene