u braku duže od 20 godina

Tko je supruga našeg pjevača Giuliana? Dugo je nismo vidjeli, a sad je u solo izlasku sve očarala svojom ljepotom

Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Đanić Giuliano i supruga Kristina Đanić - 2 Giuliano i supruga Kristina Đanić - 1 Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić - 14 +17 Giuliano i Kristina Đanić - 17 Galerija

Lijepa supruga pjevača Giuliana rijetko se pojavljuje u javnosti, a ovo je njihova ljubavna priča.

Pjevač Giuliano ne voli puno javno govoriti o svojoj obitelji, ali poznato je tko mu je lijepa supruga, koja je ovog puta u izlasku viđena bez njega.

Kristina Đanić bila je na tradicionalnoj proslavi u resortu Le Meridien Lav, a za tu priliku odjenula je dugu haljinu sa sitnim šljokicama koja joj je odlično pristajala. Za fotografe je pozirala nasmijana, a ovo je njezina rijetka fotografija u posljednjih nekoliko godina.

Giuliano i Kristina vjenčali su se 2002. godine, a dvije godine kasnije dobili su sina Marka.

Prije su se puno češće pojavljivali zajedno u javnosti, no Kristinu posljednjih godina rijetko imamo priliku vidjeti.

Kristina je inače plesna pedagoginja i koreografkinja, a osim što je najveća podrška suprugu u njegovoj karijeri, i ona iza sebe ima izlet u estradne vode. Naime, 1996. godine pojavila se u videospotu za pjesmu "Opasan plan" pop-rock sastava Neki to vole vruće, u kojem je u izazovnom izdanju snimila nezaboravne vruće scene.

Giuliano je jednom ispričao kako je sam dan nakon vjenčanja s Kristinom završio u zatvoru jer je s Vesnom Pisarović snimao spot za pjesmu "Srna i vuk" u Remetincu.

"To je znakovito, to smo snimali u Remetincu u nedjelju jer je redatelj spota bio u zatvoru i onda smo morali snimati u zatvoru. Ja sam se u subotu ženio. Bio sam umoran, završio sam svoj pir u 6 ujutro, a u 7 sam bio u avionu da bih došao snimati - jer morali smo baš taj dan. Oženio sam se i odmah sam u zatvoru završio..." prisjetio se Giuliano u emisiji "Bravo! live".

U galeriji pogledajte kako su Giuliano i supruga Kristina izgledali na svojem vjenčanju i koliko su se otad promijenili.

Pogledaji ovo In Magazin: Giuliano - 1 inMagazin Giuliano progovorio o neispunjenoj želji: ''I uvijek nekako se zezamo, moramo nešto napraviti...''

Pogledaji ovo In Magazin: Giuliano - 1 inMagazin Giuliano nam je ispričao kako mu je bilo glumiti u svjetski poznatom serijalu "Game of Thrones", ali i je li mu žao što nije zaigrao za Hajduk!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 6 Severina - 7 Severina - 5 +26 Severina - 2 Celebrity Seve kao curica, skočila u more u odjeći uz navijanje ekipe: ''Žena koja je zaustavila svoje 20-e!''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 11 Žanamari Perčić - 10 Žanamari Perčić - 9 Žanamari Perčić - 8 +31 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žanamari se utegnula u nikad kraću haljinicu za izlazak pa otkrila tko joj je u noćnom klubu pravio društvo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene