Potpuno drugačiji!

Stručnjaci pojasnili što se točno dogodilo s licem Madonne i Toma Cruisea, koji su ovih dana sve šokirali svojom pojavom!

Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Getty) Tom Cruise (Foto: Getty Images) +0 Tom Cruise (Foto: Getty Images) Galerija

Vrhunski stručnjaci u području estetske kirurgije objasnili su što se točno dogodilo s licem Madonne i Toma Cruisea, nakon što su sve šokirali svojim izgledom.

Najnovije fotografije pop-kraljice Madonne i glumca Toma Cruisea šokirale su javnost nakon što su se pojavili s poprilično promijenjenim izgledom, a što je, sudeći po svemu, rezultat brojnih estetskih zahvata kojima su se podvrgli kako bi izgledali što mlađe.

Pogledaj i ovo Victoria Beckham (Foto: Instagram) Nešto je drugačije? Victoria Beckham ostavila fanove u čudu: “Inače je volim, ali strašno je ovo što je napravila!’’

60-godišnji Tom snimljen je na bejzbolskoj utakmici u društvu 26-godišnjeg sina Connora, a njegove je obožavatelje začudilo podbuhlo i natečeno lice, pa su mnogi zaključili da izgleda gotovo neprepoznatljivo.

63-godišnja Madonna je pak viđena na ulicama New Yorka, a do izražaja je također najviše došlo njezino lice, na kojem se jasno vide tragovi estetskih zahvata, koje teško može sakriti, osim na Instagramu, gdje redovno objavljuje uređene i fotošopirane fotografije.

O njihovu izgledu sada se oglasila i vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde i detaljno objasnila za Daily Mail u čemu se krije tajna njihova novog izgleda.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je.

S njom se složio i kirurg Ross Perry, koji sugerira da bi Tomov, prema mnogima uznemirujući izgled mogao biti rezultat kombinacije viška kilograma i preučestalih odlazaka na tretmane.

"Tom na svojim posljednjim fotografijama izgleda značajno drugačije, prema mojem mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali napuhnuto. Zapravo se čini kao da su mu oči puno manje i izgleda kao vjeverica. Također se vidi da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak i, s obzirom na njegovu dob, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora", izjavio je.

Stručnjaci su slične zaključke donijeli i o Madonni.

"Gledajući Madonnino lice, na njemu ne postoje nikakve linije ni bore, pa definitivno možemo reći da je upotrebljavala puno botoksa, kao i da se odlučila za podizanje obrva ili trenutni facelifting. Ne bi me iznenadilo ni da je imala blefaroplastiku gornjeg kapka", izjavila je estetska kirurginja Gabriella Birley.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene