Zanimljiv potez

Pogledajte što je izvela jedna od najljepših žena svijeta kad je čula da ju je bivši zamijenio 18 godina mlađom, poruka je jasna!

Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara i Joe Manganiello Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara Sofia Vergara - 8 Sofia Vergara - 4 Sofia Vergara - 5 +19 Sofia Vergara - 3 Galerija

Sofia Vergara objavila je na Instagramu fotografiju u toplesu nakon što je čula da njezin bivši suprug ljubi Caitlin O'Connor.

Strani mediji prenijeli su vijest o novoj navodnoj ljubavi holivudskog glumca Joea Manganiella, i to nakon što je nedavno zatražio razvod braka od zvijezde serije "Moderna obitelj" Sofije Vergare.

Naime, 46-godišnji Joe snimljen je kako izlazi iz teretane s navodnom novom djevojkom, glumicom Caitlin O'Connor, koja ima 33 godine, što bi značilo da je 18 godina mlađa od Sofije, koja ima 51 godinu. A ubrzo nakon što su njihove fotografije osvanule u javnosti, Sofia se oglasila na svom profilu na Instagramu sa zanimljivom objavom.

Ona je u priči sa svojih 31,3 milijuna pratitelja podijelila svoju fotografiju iz mladosti na kojoj pozira u toplesu i na kojoj se u prvom planu nalazi njezina bujna pozadina, a mnogi su to shvatili kao reakciju i komentar na Joeovu novu djevojku. Uz to je objavila i nekoliko selfija iz sadašnjosti pa dobila brojne komplimente na račun ljepote.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

"Predivno izgledaš", "Kraljica", "Oduzimaš nam dah", "Nabaci osmijeh, lijepa si", "Najljepša žena današnjice", "Nemoj nikog ubiti", "Jedna od najljepših na svijetu", neki su od komentara koje je dobila.

Joe i Sofia vijest da se razvode objavili su u srpnju ove godine, a samo dva kasnije on je i službeno podnio zahtjev za razvod. Naveo je da je datum rastave 2. srpnja, a kao razlog raspada braka nepomirljive razlike. Bivši supružnici nemaju djecu, a Sophia iz prethodnog braka ima 31-godišnjeg sina.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 4 Britney Spears - 2 Britney Spears - 1 Britney Spears +24 Britney Spears Celebrity Britney Spears iskrivljenog izraza lica i polugola osvanula u novom bizarnom videu, ovi prizori baš rastužuju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kaz Crossley - 10 Kaz Crossley - 8 Kaz Crossley - 7 Kaz Crossley - 6 +26 Kaz Crossley - 5 Celebrity Ova je ljepotica zbog snimke na kojoj se drogira završila u zatvoru, ali sada uživa u svakom slobodnom trenutku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene