Ups!

Slavko Sobin snimao predivni krajolik pa mu u kadar upao prizor koji je sve nasmijao do suza

In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica +0 Slavko Sobin Galerija

Slavko Sobin je na Instagramu objavio video iz kanjona Kamačnik u kojem je svoje pse uhvatio u nezgodnom položaju.

Glumac Slavko Sobin vikend je proveo u Gorskom kotaru gdje je u društvu pjevača Luke Nižetića, modela Vesne Perčine i glumca Tomislava Ćubelića uživao u ljepotama kanjona Kamačnika.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin (Foto: Instagram) Urnebesni su! Slavko Sobin otkrio je pravo značenje paso doblea i oduševio fanove: "Ovo je sve, predivni ste!"

Predivnim krajolikom pohvalio se i u videu koji je podijelio na svojem Instagramu no dok je snimao prirodu u kadar mu je uletjelo nešto što je njegove pratitelje nasmijalo do suza.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

"Ovo mi je naj ikad. Trebala sam ovo za spot ipak", komentirala je u šali Nika Turković čiju je pjesmu "Boje" Slavko pustio u pozadini videa na kojem je svoje pse Maru i Bubu ulovio u nezgodnom položaju.

"Dvije legalne tinejdžerice se zabavljaju na otvorenom", "Psi su ti zakon", "Hvala ti na ovome" pisali su mu pratitelji uz emotikone koji plaču od smijeha. Nestašni psi ipak nisu svima uspjeli ukrasti pažnju s prirodnih ljepota i glumac je mnoge svojom objavom zainteresirao za ovu bajkovitu destinaciju.

Slavko je tamo otišao napuniti baterije za nastavak snimanja serije "Dar Mar" koja se nakon kratke pauze vratila u program Nove TV, a glumac je ovih dana ostvario i jedan od životnih snova objavivši knjigu za djecu "Šapice" koju je posvetio svojim roditeljima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene