Opet osvojili srca

Osvanuo neviđeni video Kate i Williama, evo čime su sve rastopili, a uskoro ih čeka i nova velika promjena!

Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William Louis, Charlotte i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Kate i William Instagram - 4 Kate i William Instagram - 5 Kate i William Instagram - 3 Kate i William Instagram - 2 Princ Louis i Kate Middleton Prinčevi George i Louis, princeza Charlotte i Kate Middleton Prinčevi George i Louis, princeza Charlotte i Kate Middleton +12 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Galerija

Slatki video Kate Middleton i princa Williama osvanuo je na Twitteru i rastopio njihove obožavatelje koji već jedva čekaju i njihovu skoru selidbu u Windsor.

Dojmovi o proslavi platinastog jubileja britanske kraljice Elizabete još se ne stišavaju, a na društvenim se mrežama pojavljuju fotografije i snimke članova kraljevske obitelji koje su njihovi obožavatelji uspjeli uhvatiti.

Pogledaj i ovo Kate Middleton u fazi liječenja Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

Među njima je i slatki trenutak Kate Middleton i princa Williama u Cardiffu, a koji je sada osvanuo na Twitteru i sve rastopio.

Korisnica registrirana pod imenom Fifi Love the Cambridges podijelila je video na Twitteru, a u kratkom isječku vidi se kako Kate jedna obožavateljica govori da će briljantna princeza od Walesa kada princ William bude prvi u redu za prijestolje.

"U dobrim sam rukama", odgovorila joj je Kate i pogledala svog Williama, što je raznježilo njihove obožavatelje.

"Aaa kako slatko, voljela bih samo da joj je gospođa rekla kako će biti sjajna kraljica, jer sjajna princeza već jest", "Zar ovo nije slatko? Taj trenutak u budućnosti bit će neprocjenjiv", "Nadam se da će uzeti titulu princeze od Walesa jer je zaslužuje. William će biti ponosan, a i Diana bi to voljela", dio je komentara s Twittera.

A u vrlo skoroj budućnosti Kate će se zajedno s Williamom i njihovom djecom preseliti u kuću u Windsoru i to već ovog ljeta. Trenutno žive u Kensingtonu, ali selit će se kako bi bili bliže kraljici. Njihov novi dom nalazi se tek nekoliko minuta hoda od kapele svetog Jurja i dvorca Windsor, a posljednjih se godina koristio kao dom za kraljevsko osoblje i obiteljske prijatelje.

"Kraljici treba više ljudi poput Williama. Vrlo često je sama, nema nikog oko nje osim osoblja i zato će biti oduševljena jer će William, Kate i njezino troje praunučadi biti udaljeni samo deset minuta", tvrdi glavna urednica magazina Majesty Ingrid Seward.

Izvori bliski obitelji kažu da je par želio biti bliže kraljici koja je posljednjih mjeseci patila od povremenih problema s mobilnošću, a već su osigurali mjesta u novoj školi za svoje troje djece u koju će krenuti u rujnu.

Ovaj potez predstavlja novi početak za peteročlanu obitelj dok nastavljaju učvršćivati ​​svoje položaje među najutjecajnijim članovima u obitelji.

"Kate i William su željeli skromni dom u kojem će započeti svoj novi život u Windsoru. Adelaide Cottage odgovara njihovim idejama i željama jer kuća ima četiri spavaće sobe i više im od toga ne treba jer nemaju stalno osoblje. Nisu imali druge zahtjeve osim ugodne obiteljske kuće u blizini škole i kraljice. Bili su nepokolebljivi oko odluke da ne žele ništa previše upadljivo ili bilo što što treba renovirati ili dodatno osigurati kako ne bi bili teret poreznim obveznicima", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Pique Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique +14 Shakira i Gerard Pique - 3 Celebrity Gerard Pique opet ljubi? Nakon što ga je Shakira našla u krevetu sa seks-bombom, u vezi je s drugom djevojkom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene