Jako su bliske

Sharon Stone snimljena u društvu mlađe sestre koju ne viđamo često, baš joj nimalo ne nalikuje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sharon Stone snimljena je sa sestrom Kelly Stone u Los Angelesu nakon zajedničkog ručka u jednom popularnom restoranu.

Holivudska glumica Sharon Stone bila je dobro raspoložena u društvu svoje mlađe sestre Kelly Stone s kojom je snimljena u Los Angelesu, a koju inače ne pokazuje često u javnosti.

Pogledaj i ovo Sharon Stone uvijek divna Legendarna glumica otkrila kako u 66. godini izgleda ovako besprijekorno, jedne stvari se posebno drži!

63-godišnja Sharon i 61-godišnja Kelly, viđene su u ležernim izdanjima ispred jednog popularnog restorana na Beverly Hillsu, a glumičini su obožavatelji primijetili kako jedna drugoj nimalo ne nalikuju.

Sestre su izgledale sretne što provode kvalitetno vrijeme zajedno, smiješile su se i zagrlile jedna drugu kada su primijetile paparazze da ih snimaju. Sharon je potom navukla crnu masku za lice prije nego što je krenula svojim putem i pokazala im u zraku simboličan znak mira.

Inače 2020. godine Kelly i njezin suprug Bruce Singer bili su hospitalizirani zbog zaraze koronavirusom, a Sharon je tada na društvenim mrežama zatražila podršku i zamolila svoje obožavatelje da mole za njih.

"Moja sestra Kelly, koja već ima lupus, sada ima COVID-19. Molim vas, zapalite svijeće za Kelly i njezina muža, mog dragog prijatelja Brucea", napisala je Sharon na Twitteru, a njih dvoje su se kasnije potpuno oporavili.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene