Ups...

Senidah objavila video poprilično nezgodnog trenutka u kojem se našla s legendarnom Lepom Brenom!

Senidah i Lepa Brena - 2 Senidah i Lepa Brena - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah i Lepa Brena - 4 Senidah i Lepa Brena - 3 Senidah i Lepa Brena - 2 Senidah i Lepa Brena - 1 Senidah i Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 1 Senidah i Lepa Brena - 1 Senidah i Lepa Brena - 2 Senidah i Lepa Brena - 3 Senidah i Lepa Brena - 4 +19 Senidah i Lepa Brena - 1 Galerija

Senidah je na svom Instagramu podijelila snimku u kojoj je pokazala što se dogodilo njoj i Lepoj Breni tijekom snimanja!

Slovenska reperica Senidah i regionalna diva Lepa Brena tijekom zajedničkog poziranja na setu izgubile su kontrolu i pale na pod.

Pogledaj i ovo Viktor Živojinović - 3 Dugo ju je držao u tajnosti Sin Lepe Brene pohvalio se novom djevojkom, više ne skriva da je uspio zavesti zgodnu voditeljicu

Tijekom pada obje su imale visoke pete pa im je to još dodatno otežalo da se zadrže u zraku.

Ipak, nespretni događaj nasmijao je mnoge fanove, ali i gledatelje jer su video pustili u jednoj regionalnoj emisiji tijekom njihovog gostovanja.

Lepa Brena se jednom prilikom na svom Instagarmu pohvalila suradnjom sa Senidom.

"Jako sam sretna jer u životu imam priliku raditi s ljudima poput Senide, koja je spremna za suradnju, učenje i međusobnu podršku. Žene lavice, budite uvijek tu jedna drugoj jer vidjet ćete uskoro što se dogodi kada se žene ujedine", rekla je tada pa dodala:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

"Nema ljepše stvari nego kada žene podrže jedna drugu".

Dvije velike glazbenice nastupati će na Red Bull SoundClash događaju u Beogradu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić Albina Grčić i Edita Aradinović - 4 Albina Grčić i Edita Aradinović - 5 +25 Albina Grčić i Edita Aradinović - 6 Celebrity Albina iznenadila objavom posebno seksi fotke na kakvu od nje nismo navikli, izazovni dekolte prvo je što privuče pogled!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 +28 Ella Dvornik - 4 Celebrity Daju li posljednje objave Elle Dvornik naslutiti da s mužem Charlesom zbilja nije sve sjajno? ''Reci, dušo, da l' te jako boli?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene