Objavio i video susreta!

Suprug Blanke Vlašić jedva je dočekao povratak u Split svojoj obitelji: ''Napokon, vrijeme je za Monda''

Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht - 2 Ruben Van Gucht - 4 Ruben Van Gucht - 3 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Ruben Van Gucht - 1 Ruben Van Gucht - 2 Ruben van Gucht Charlotte Van Looy Ruben Van Gucht Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 2 +20 Ruben Van Gucht Galerija

Poslije nekog vremena odvojenosti i poslovnih obaveza, suprug Blanke Vlašić, Ruben Van Gucht, na društvenim mrežama se pohvalio da je opet sa svojom obitelji.

Belgijski novinar Ruben Van Gucht poslije poslovnih obaveza koje je odradio objavio je fotografiju s pogledom iz aviona te otkrio koliko je jedva čekao vratiti se u Split svojoj obitelji, pa je podijelio i video njihovog zajedničkog druženja.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

"Vrijeme je za Monda", napisao je Ruben misleći na svog sina, a čim je stigao pohvalio se i da uživa na splitskoj rivi s dječakom i suprugom Blankom Vlašić. 

Blanka i Ruben jednom prilikom su objasnili kako zasad planiraju živjeti na dvije adrese. Razlog tome je Rubenov posao, no on svaki slobodan trenutak koristi isključivo za vrijeme s njima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Podsjetimo, bračni par je 8. studenog prošle godine dobio sinčića Monda, koji je na svijet stigao točno na Blankin 39. rođendan.

Blanka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u, a presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su njegovu prvu fotografiju 

"Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu", napisali su uz fotografiju na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo.

Blanka je sve iznenadila kada je u svibnju prošle godine na svojem profilu na Instagramu objavila da se udala, a vezu s Rubenom dotad je uspješno skrivala od javnosti. Uz fotografije s vjenčanja, objavili su i da zajedno čekaju dijete.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Pavlović - 2 Milan Pavlović Milan Pavlović - 1 Milan Pavlović i Goran Navojec +20 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Zanimljivosti Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan - 1 Goran Bogdan - 2 Goran Bogdan - 3 Goran Bogdan - 4 +24 Goran Bogdan - 5 Preporuke Gol golcat Goran Bogdan u novom filmu koji se snimao na našim otocima, pogledajte scene o kojima se priča otkad se video pojavio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene