Kobna noć

Njezina smrt ostala je misterij i 40 godina kasnije: Tragedija koja i danas puni naslovnice medija, a nikome nije jasno što se dogodilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Natalie Wood utopila se 1981. godine, a njezina kći nedavno je istaknula kako vjeruje da njezin očuh Robert Wagner nije kriv za smrt njezine majke.

Glumac Robert Wagner i gotovo 40 godina nakon tragičnog događaja tvrdi kako je nevin za nemilu sudbinu koja ga je zadesila. Holivudska zvijezda Natalie Wood utopila se 1981. godine, a njezina smrt do danas je ostala misterij. Njezino tijelo pronašli su u Tihom oceanu, a javnost i dalje ne zna što se točno dogodilo.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve se zataškalo? UBIO JU SUPRUG? Hoće li se napokon riješiti holivudski misterij?

Taj slučaj i dalje puni naslovnice medija, a policija je ponovno počela istraživati 2011. godine što se zaista zbilo. Robert Wagner bio je njezin suprug, a upravo glumac glavni je osumnjičenik za smrt glumice što se javnosti tiče.

U razgovoru sa svojom pokćerkom Natashom Gregson Wagner, danas 90-godišnji glumac i dalje ističe da nije oduzeo život njezinoj majci. Dokumentarac koji je objavljen na HBO-u prati misteriozne događaje u vezi smrti slavne glumice, a i sama njezina kći rekla je da vjeruje kako njezin očuh nije ubio majku. "Rekla je to jer me poznaje i zna da nikada ne bih napravio ništa nažao njezinoj majci. Tu sam večer toliko puta prošao u svojoj glavi", rekao je Robert.

Natalie Wood preminula je kada je imala 43 godine, a Natasha je u to vrijeme imala 11. Robert je sam odgojio tri kćeri svoje supruge. "Znam samo da nitko moju majku nije volio više od mog očuha. Da bilo što zna, rekao bi policiji", zaključila je Natasha.

O kobnoj noći zna se to da je glumica bila na jahti s Wagnerom, glumcem Christopherom Walkenom i kapetanom jahte. Na Dan zahvalnosti plovili su oko kalifornijske Santa Cataline. Pronašli su je mrtvu u moru, a na sebi je imala crvenu jaknu i noćnu haljinu. Njezina smrt proglašena je nesrećom, no kapetan jahte kasnije je ispričao kako je često čuo kako se ona i Wagner svađaju. Obdukcija je pokazala da je imala modrice na zglobovima i vratu. Christopher Walken, koji je s parom bio na jahti, nikada javno nije progovorio o toj noći.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) +1 Matthew Perry (Foto: Getty) Celebrity Posrnuli glumac traži ljubav preko interneta nakon prekida s 21 godinu mlađom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene