Prvi izlazak!

Rihanna prvi put u javnosti otkako je rodila sina, fanovi je u nevjerici snimali na mjestu na kojem je nisu očekivali!

Rihanna Rihanna Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna Rihanna Rihanna i A$AP Rocky - 6 Rihanna i A$AP Rocky Rihanna and A$AP Rocky Rihanna Rihanna i A$AP Rocky - 1 Rihanna i A$AP Rocky - 2 Rihanna i A$AP Rocky - 3 Rihanna i A$AP Rocky - 4 +1 Rihanna i A$AP Rocky - 5 Galerija

Rihanna je izašla prvi put u javnost nakon rođenja sina u svibnju, a razlog tome je koncert njezina partnera ASAP-a Rockyja, kojem je odlučila biti podrška.

Pjevačica Rihanna u svibnju je postala majka malenog dječaka, a prvi put nakon poroda napustila je vilu u kojoj živi s partnerom ASAP-om Rockyjem. Napravila je to kako bi repera podržala na njegovu nastupu u Londonu.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Par je zajedno s brojnim pratiteljima primijećen u jednom londonskom kvartu, točnije u brijačnici, iz koje je jedan od pratitelja podijelio videosnimku na Instagramu. Nedugo zatim i sama je Rihanna objavila fotku iz istog salona te su se u pozadini mogli vidjeti vjerni fanovi s mobitelom u rukama, koji su silno željeli zabilježiti ovaj trenutak.

"Prolazio sam pored salona i ugledao zvijezdu koja mi je idol", napisao je pratitelj ispod videa koji je objavio na svojem profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fifi (@afiya_muir)

Prisjetimo se, unatoč brojnim skandalima koji su se proteklih nekoliko mjeseci vezivali za ovaj par, Rihanna i Rocky ni o čemu se nisu javno oglasili na društvenim mrežama, a time su i potvrdili kako su sve vijesti bile lažne.

Rockyja su na Twitteru proglasili nevjernim jer je navodno Rihannu prevario s njezinom suradnicom, a trudna Rihanna sve je to vidjela. Međutim, Luis Positano, koji je vijest objavio na svojem profilu na Twitteru, to je kasnije i opovrgnuo i javno se ispričao.

Nekoliko dana kasnije Rocky je optužen da je pucao na muškarca iz vatrenog oružja prije nekoliko mjeseci, ali iz svega se izvukao jamčevinom.

Par je posljednje mjesece trudnoće proveo na Rihanninu rodnom otoku Barbadosu, a pjevačica je snimljena kako uživa na plaži uz svoje najmilije.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica +14 Ana Gruica Zanimljivosti Splitska glumica objavila vruću fotku ispod tuša, zbog njezina trbuha javile su joj se Alka Vuica i Bojana Gregorić!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 4 +6 Izabel Goulart - 5 Celebrity Tijelo ove atraktivne brinete savršeno je i bez imalo Photoshopa, paparazzo fotke iste su kao i one na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene