Na mamu!

Kad treba zasukati rukave, kraljevska obitelj ne srami se potegnuti: Evo koje su talente William i Harry naslijedili od roditelja

Princ William - 5 Princ William - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana - 2 Princeza Diana - 3 Princeza Diana - 4 Kralj Charles - 1 Kralj Charles - 2 Princ Harry - 1 Princ Harry - 2 Princ Harry - 3 Princ William - 1 Princ William - 2 +19 Princ William - 3 Galerija

Kraljevska obitelj unatoč brojnim kraljevskim pravilima bezbroj je puta pokazala da voli zasukati rukave, a evo i nekoliko događanja na kojima su članovi obitelji pokazali da su talentirani za puno fizičkih aktivnosti.

Kraljevska obitelj uvijek je predstavljena kao uštogljena i mirnija zbog strogih pravila koja mora pratiti, ali fotografije nekih članova obitelji pokazuju da im unatoč tome nikada nije bio problem zasukati rukave kako bi se okušali u nečem novom.

Posebno su se tu uvijek isticali princeza Diana te njezini sinovi William i Harry.

Bilo da vozi spasilačke helikoptere ili se spušta niz litice tijekom službenih posjeta, William je već dugo pravi čovjek od akcije. Stoga nije ni čudo što voli zasukati rukave i pokazati što može i zna kad god mu se pruži prilika.

Na kraljevskim putovanjima, budući je kralj već nekoliko puta pokazao svoje kulinarske sposobnosti, plesno znanje i sportski duh, ali da ne ostane samo na tome, William je već nekoliko puta pokazao i da je hrabar za puno veće stvari pa je tako zajedno sa svojom suprugom Kate Middleton ronio istraživajući koraljne grebene, a otkrio je i da zna žonglirati.

Njegov mlađi brat Harry uvijek je bio poznat kao buntovna osoba koja je nezasitna fizičke aktivnosti, ali, tu je i mirnija strana Harryja. U videozapisima s Meghan Markle otkrio je da zna svirati gitaru, a vrlo dobro snalazio se i u ratnim avanturama dok je služio vojsku u Afganistanu.

Želju za aktivnošću dobili su od majke princeze Diane koja se nikad nije sramila pomoći osobama koje posjećuje, a svoj strah prebrodila je i pokazala hrabrost nekoliko puta, kada je posjetila vojnike u Bosni i Hercegovini za vrijeme rata, hodajući kroz minska polja u Angoli te rukujući se s osobom koja je bila zaražena HIV-om.

S druge strane, glazbeni talent Harry i William naslijedili su od oca, a malo tko zna da novi kralj Charles III. zna svirati violončelo. Kad je bio mlađi, također je volio roniti i istraživati divljinu, ali je bio nešto mirnijeg duha za razliku od svoje tadašnje supruge i sinova.

A s jednim talentom može se pohvaliti i Meghan, a to je kaligrafija. Za magazin People 2018. godine njena bliska osoba otkrila je da zna vrlo lijepo pisati, a jedno vrijeme je i zarađivala učeći ljude krasopisu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan +21 Josip Radeljak - 1 Celebrity Dikan otkrio tko je nova žena u njegovu životu pa podijelio i sretne vijesti? "Još samo korak do oltara!"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Donna Vekić - 13 Donna Vekić - 12 Donna Vekić - 4 Donna Vekić - 8 +18 Donna Vekić - 11 Celebrity Jedna od najljepših domaćih sportašica pohvalila se fotkom u bikiniju, a objavila je i video čiji su prizori izazvali brojne reakcije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene