hit snimke!

Princ William kakvog gotovo nikad nismo vidjeli: Pretvorio se u kralja plesnog podija u opuštenom izlasku s prijateljima!

Princ William Princ William Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William s djecom - 1 Princ William s djecom - 2 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 5 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Princ William Princ William, Kate Middleton Kate i William - 2 +19 Princ William i Kate Middleton - 1 Galerija

Princ William snimljen je kako se zabavlja u noćnom klubu u Londonu s dvojicom bliskih prijatelja.

Nakon brojnih kraljevskih obaveza zadnjih dana, princ William odlučio si je priuštiti jedan opušteni izlazak s društvom.

Paparazzi su ga proteklog vikenda snimili u klubu KOKO u londonskoj četvrti Camden, gdje bio s dvojicom bliskih prijatelja - vlasnikom kluba Guyem Pellyjem, koji je krsni kum njegova najmlađeg sina princa Louisa, te Jamesom Meadeom, koji je također bio kum na krštenju njegove kćeri Charlotte, piše Daily Mail.

Princ od Walesa u izlasku je pokazao i da je kralj plesnog podija, a snimke na kojima pleše možete pogledati OVDJE.

U ruci je držao pivo, a zanimljivo je i kako se baš nedavno našalio kako je uvijek loša ideja plesati trijezan, komentirajući svoje plesne pokrete na koncertu povodom krunidbe kralja Charlesa III.

Prije nego što se skrasio i osnovao obitelj, William je često tulumario i sa svojim bratom Harryjem, kojeg su neko vrijeme zvali i party princom.

Danas su ovakvi prizori rijetkost i William uživa u mirnom obiteljskom životu sa suprugom Kate i njihovom djecom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Đokić Jadranka Đokić - 3 Jadranka Đokić - 2 Jadranka Đokić - 1 +26 Jadranka Đokić - 4 Nekad i sad Svi je znamo kao sestru Helgu iz hit-serije 2000-ih, a evo kako simpatična glumica izgleda danas!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 1 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 2 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 3 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 4 +21 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 5 Celebrity Hvalio se da je obdaren pa je upecao seksi 19-godišnjakinju s koje sada ne može skinuti ruke ni u javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene