Tri generacije

Pogledajte prvu fotografiju kralja Charlesa s njegovim nasljednicima, pratitelji se ne mogu nadiviti

Kralj Charles III., princ William i princ George Kralj Charles III., princ William i princ George Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III., princ William i princ George Kralj Charles III. i kraljica Camilla s paževima i damama Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. Kraljica Camilla Kralj Charles III., princ William i princ George Kralj Charles, krunidba, kočija Krunidba kralja Charlesa III. - 6 Krunidba kralja Charlesa III. Krunidba kralja Charlesa - 4 +23 Krunidba kralja Charlesa - 3 Galerija

Buckinghamska palača objavila je novu fotografiju kralja Charlesa III. sa svojim nasljednicima, princem Williamom i princem Georgeom.

Britanska kraljevska obitelj na svom je službenom Instagram profilu objavila moćnu fotografiju novog vođe kralja Charlesa III. koji je s krunom i plaštom sjedio na prijestolju, a pokraj njega su stajali i njegovi nasljednici, princ William i princ George.

Pogledaj i ovo kraljica Camilla zna se gdje će biti Što se događa u kraljevskoj obitelji? I Camilla se povlači s dužnosti, evo tko će ju zamijeniti

Kralj je sjedio na jednom od prijestolja iz 1902. koja su napravljena za budućeg kralja Georgea V. i kraljicu Mariju, držao je kraljevsku jabuku i žezlo s križem dok s njegove desne strane stoji William, a s lijeve George.

''Kralj s princem od Walesa i princem Georgeom od Walesa u prijestolnoj dvorani u Buckinghamskoj palači na dan krunidbe'', pisalo je u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Osim ove, objavljena je i fotografija kralja i kraljice Camile s njihovim paževima i dvorskim damama, a objavljeni su i prvi portreti novog kralja i njegove supruge kraljice.

Njihovi obožavatelji nastavili su se diviti fotografiji, a pogotovo kraljevim nasljednicima. Isprva se mislilo kako će Charles odmah prepustiti krunu svom sinu Williamu, ali to se ipak nije dogodilo.

Podsjetimo, Charles je prošlog vikenda okrunjen za novog kralja Velika Britanije i država Commonwealtha, a ceremoniju su pratili milijuni ljudi diljem svijeta.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Juliana Nalu - 3 Juliana Nalu - 2 Juliana Nalu - 4 Juliana Nalu - 1 +15 Juliana Nalu - 15 Celebrity Tko je zgodna Brazilka o kojoj priča cijeli svijet? U gaćicama koje su malo toga prekrile pokazala je sve svoje čari!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 4 +25 Let 3 - 5 Celebrity Ususret finalu letovci dijele autograme, dobili su i spas za grlo, a Ivanka se od Mrleta ne odvaja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene