Bila je prirodna ljepotica

Rijetke fotografije princeze Diane u bikiniju kraljevskoj obitelji zadavale su velike glavobolje, no o njenoj ljepoti poslije njih se samo pisalo još više!

Princeza Diana - 2 Princeza Diana - 2 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana - 3 Princeza Diana - 1 Princeza Diana - 3 Princeza Diana - 1 Princeza Diana - 2 Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 3 Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 2 Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Princeza Diana - 1 Princeza Diana - 1 +18 Princeza Diana Galerija

Princeza Diana bila je jedna od najljepših žena svijeta, a svojim istančanim ukusom i vitkom figurom bila je uzor mnogim ženama, a evo kako je izgledala u bikiniju na koji je kraljevska obitelj uvijek gledala krajičkom oka.

Princeza Diana bila je jedna od najljepših žena svijeta prije nego nas je tragično napustila, a svojom pojavom oduševljavala je sve gdje god se pojavila.

Imala je istančan stil oblačenja, a sve što je odjenula savršeno je pristajalo njenoj vitkoj visokoj figuri i sramežljivom licu koje je uvijek imala.

A fotografije koje su tad mnogi htjeli vidjeti bile su i one u kupaćem kostimu do kojih je bilo vrlo teško doći obzirom da kraljevska obitelj ima vrlo stroga pravila po pitanju skidanja u javnosti.

Par rijetkih fotografija možete vidjeti u našoj galeriji, a svi će se složiti da je Diana doista bila zgodna žena s prirodnim oblinama.

Da je živa, Diana bi početkom srpnja ove godine proslavila 62. rođendan, ali nažalost njen je život tragično okončan 1997. godine u Parizu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak - 2 Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 +16 Josip i Lana Radeljak Celebrity Dikan se pohvalio prelijepom kćeri, koju dugo nismo vidjeli, a na fotografiji su svi primijetili isto!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 5 +26 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari se pohvalila utreniranom i zategnutom stražnjicom, objavila fotku oblina u prvom planu: ''Ma ti pucaš koliko si zgodna!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene