svaka čast!

Kakvi divni prizori iz Dubrovnika uoči početka Eura: Pogledajte ove ljepotice na Stradunu u haljinama u bojama hrvatske zastave!

Podrška uoči Europskog prvenstva 2024. Podrška uoči Europskog prvenstva 2024. Foto: HrvatSPonosom/Instagram

Hrvatska je poznata kao nogometna nacija koja bezuvjetno pruža podršku svojoj reprezentaciji, a kada vidite ove kadrove iz Dubrovnika sigurno nećete ostati ravnodušni.

Sve nogometne obožavatelje trese groznica uoči početka Europskog prvenstva u Njemačkoj. 

Povodom velikog natjecanja, u Dubrovniku su snimljeni kadrovi u znak podrške Vatrenima. Tri ljepotice protrčale su Stradunom u haljinama koje su krasile boje hrvatske zastave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HrvatSPonosom® OFFICIAL (@hrvat_s_ponosom)

Cijeli video upotpunjen je s pjesmom "Hrvatska zastava" Ivana Mandića.

Zbog prekrasne razglednice dobile su pregršt komplimenata.

"Volim našu predivnu i fashion Hrvatsku! Naše ljepotice, naše boje i srca koja kucaju za Hrvatsku", "Do pobjede", "Predivno", "Najljepša zastava", pisali su korisnici Instagrama.

Prva utakmica odigrat će se večeras u Münchenu s početkom u 21 sat, a naša reprezentacija ostavit će srce na terenu sutra u 18 sati protiv jake Španjolske.

Pogledaji ovo Trening hrvatske reprezentacije - 3 Zanimljivosti Kako izgledaju kopačke u kojima igraju naši Vatreni? Ispisali su posvete obiteljima, a jedan nogometaš posebno se potrudio!

Pogledaji ovo Ivan i Josipa Perišić Celebrity Supruga Ivana Perišića osvojila je njegovo srce još u školskim klupama, skupa su prebrodili sve prepreke, a vjenčali su se u tajnosti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 4 +26 Baby Lasagna - 3 Celebrity Evo kakvu je poruku Baby Lasagna imao za Vatrene, u jedno je siguran: "Ja nisam uspio, ali vi hoćete!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Navijačke pjesme - 1 In Magazin: Navijačke pjesme - 2 In Magazin: Navijačke pjesme - 3 In Magazin: Navijačke pjesme - 4 +0 In Magazin: Navijačke pjesme - 5 inMagazin Znate li kako je Severinina ''Djevojka sa sela'' postala navijački hit? ''Sjećam se i danas kad je izvadio kazetofon na kojem je sviralo...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene