baš slatki trenutak

Pogledajte potez princa Williama prema Kate o kojem svi pričaju, sad ih svi još više vole: ''Jako su slatki!''

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Anne, princ William i Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton i princ William Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 4 +19 Kate Middleton i princ Willam Galerija

Princ William i princeza Kate Middleton gostovali su u podcastu Mikea Tindella u kojem su otkrili neke detalje iz svog privatnog života, a jednim su posebno sve oduševili.

Princ William i princeza Kate Middleton oduševili su svoje obožavatelje svojim posljednjim potezom, koji je odao koliko i danas vole jedno s drugim očijukati i koketirati.

41-godišnji William i Kate zajedno su se pojavili u epizodi podcasta Mikea Tindalla "The Good, The Bad and The Rugby", a tijekom razgovora, prijestolonasljednik je svojoj supruzi brzo namignuo dok su se šalili jedno s drugim.

Taj slatki trenutak dogodio se kad je Kate inzistirala na tome da nije toliko natjecateljski nastrojena kao što svi pretpostavljaju.

"Pogledajte našeg princa od Walesa kako namiguje svojoj ljupkoj supruzi kada ona kaže da se ne voli toliko natjecati", "Svi znamo da ste oboje vrlo, vrlo natjecateljski raspoloženi Williame", "Ona ima prekrasan smisao za humor", "Bila je to sjajna epizoda, tako smiješna", "Jako su slatki", komentirali su njihovi obožavatelji na društvenim mrežama.

Tijekom emisije čija je epizoda bila snimana u dvorcu Windsor pokrenuta je tema kompetitivnosti, pri čemu su Kate i Williama upitani postoji li konkurencija između njih, a jedan od voditelja je otkrio da ih je Mike usporedio s Monicom iz serije "Prijatelji", koja je poznata po svojoj nezasitnoj želji da uvijek bude najbolja u svemu.

"Stvarno nisam toliko natjecateljski nastrojena, ne znam odakle je to došlo", izjavila je Kate, a zatim se našalila da ona i William nikad nisu uspjeli završiti partiju tenisa, smiješeći se dok je objašnjavala da to postaje mentalni izazov između njih dvoje.

William je uz to pričao o tome koliko je sport važan za djecu, posebno kada je riječ o učenju o pobjeđivanju i gubitku.

"Učiti gubiti, to je ono na što se danas moramo više usredotočiti. Mislim da ljudi ne znaju dobro gubiti. Kad govorimo posebno o našoj djeci, želim biti siguran da to razumiju. Mislim da je jako važno od malih nogu razumjeti kako gubiti, i zašto gubimo, te naučiti nešto iz tog procesa. Ali znati i dobro pobjeđivati, a ne hvaliti se. Ima toliko životnih lekcija koje nam pomažu kroz život, u izgradnji prijateljstva, u izgradnji odnosa, na radnom mjestu, koje ste stekli u tim ranim godinama igranja timskog sporta", zaključio je William.

Podcast s princem i princezom od Walesa objavljen je uoči njihova putovanja u Francusku na Svjetsko prvenstvo u ragbiju.
Kate je prije nekoliko dana bila na utakmici grupne faze između Engleske i Argentine na Stade de Marseilleu kao pokroviteljica Rugby Football Uniona, gdje je svojim pojavljivanjem zaradila ovacije i podršku čak 60 tisuća navijača.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Pešut Ivan Pešut Ivan Pešut Ivan Pešut +10 Ivan Pešut Celebrity Severinin gitarist objavio stravične snimke s autoceste, doživio je pravu dramu: "Vozilo u tom trenutku više nije imalo kočnice..."

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss - 1 Kate Moss - 3 Kate Moss - 4 Kate Moss - 5 +28 Kate Moss - 2 Nekad i sad Lice nekad legendarne ljepotice odaje posljedice burnog života u prošlosti, neki ne mogu vjerovati da je ovo stvarno ona!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene