"Živi smo i slavimo!"

Severinin gitarist objavio stravične snimke s autoceste, doživio je pravu dramu: "Vozilo u tom trenutku više nije imalo kočnice..."

Automobil Severininog gitarista zapalio se u vožnji Automobil Severininog gitarista zapalio se u vožnji Screenshot 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Pešut Ivan Pešut Ivan Pešut Ivan Pešut Ivan Pešut Ivan Pešut Ivan Pešut Severina i Ivan Pešut Severina i Ivan Pešut Severina i Ivan Pešut +4 Severina i Ivan Pešut Galerija

Ivan Pešut objavio je snimke svojeg automobila koji se tijekom vožnje autocestom zapalio i potpuno izgorio.

Poznati riječki gitarist Ivan Pešut doživio je pravu dramu na autocesti.

Njego automobil zapalio se u vožnju i potpuno je izgorio, a Ivan je na svojem profilu na Instagramu objavio snimke automobila u plamenu i nastale štete.

"Živi smo i slavimo", napisao je, pa je objasnio i što se točno dogodilo te se zahvalio svima koji su mu pomogli.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Pešut (@ivan.pesut)

"Htjeli bi se od srca zahvaliti svima koji su stali pomoći iako se sve odvilo u dvije minute. Nekoliko je ljudi izašlo s vatrogasnim aparatima, ali je sigurnije bilo samo se odmaknuti. Veliko hvala članovima Hrvatskog vojnog orkestra i interventnim policajcima koji su se našli u prolazu i ponudili pomoć. Ogromno hvala vatrogascima, HAC-u, a najviše vozaču kamiona koji je vatru ispod auta vidio prije nas, sjeo na trubu da shvatimo da nešto ne valja te kamionom omogućio da pređem na desnu stranu i probam stati s vozilom koje u tom trenutku više nije imalo kočnice. Glava na ramenima, idemo dalje", poručio je gitarist.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Pešut (@ivan.pesut)

Pešut inače nastupa s brojnim domaćim glazbenicima, među ostalima i sa Severinom.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss - 1 Kate Moss - 3 Kate Moss - 4 Kate Moss - 5 +28 Kate Moss - 2 Nekad i sad Lice nekad legendarne ljepotice odaje posljedice burnog života u prošlosti, neki ne mogu vjerovati da je ovo stvarno ona!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent +25 Snimanje promo spota za Supertalent Celebrity Šuput otkrivena trbuha i okružena dragim ljudima otkrila da ima razlog za slavlje: "Coming soon..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene