Zna biti žestoko!

Procurili dosad nepoznati detalji o braku princa Williama i Kate Middleton, nije sve baš savršeno kako se čini!

Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ Willam s djecom Princ William i Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton - 2 +19 Kate Middleton i princ William - 3 Galerija

Princ William i princeza Kate Middleton slove kao omiljeni britanski par, a sada su otkriveni dosad nepoznati detalji njihova braka.

Brak princa Williama i princeze Kate Middleton nije tako savršen kao što se čini, ali oni znaju kako ga učiniti uspješnim, otkrio je za britanske medije njima blizak i dobro upućen izvor iz Kensingtonske palače.

U ekskluzivnom intervjuu za Daily Express US, Tom Quinn, autor knjige "Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family", osvrnuo se na svoje privatne razgovore s insajderom iz palače koji mu je ispričao neke zanimljive detalje. Glavni zaključak koji proizlazi iz njihovih razgovora jest da, poput svih zdravih brakova, William i Kate imaju svoje razmirice, ali znaju kako postići kompromis i smisliti način kako da im brak funkcionira.

"Od ljudi s kojima sam razgovarao, saznao sam da nije uvijek mirno kod njih. Nije tako savršeno kao što se možda čini. Ali William usvaja manire i ponašanje svoje bake i Kate je vrlo dobra u usvajanju istih i ne žali za ničim. Vrlo, vrlo rijetko se žale na nešto. A kad se žale, uvijek je to odmjereno", izjavio je Quinn koji smatra da se iza toga krije tajna uspjeha njihova braka.

To ne znači da se William i Kate nikada nisu posvađali, štoviše Quinn je saznao da su njihove svađe poprilično žestoke.

"Dok se neki parovi svađaju i bacaju teške vaze jedno na drugo, William i Kate gađaju jedno drugo jastucima", rekao je.

Inače, Kate i William slove kao omiljeni britanski par i njihovi obožavatelji smatraju da su pronašli pravu ravnotežu između svojih kraljevskih dužnosti i odgoja troje djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 +25 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Jelena Karleuša napravila pomutnju u outfitu kakav se na ovim prostorima ne viđa, a ovakve fotografije sigurno neće objaviti Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene