Ima četiri sobe, ali...

William i Kate bacili su oko na dom bliskog člana obitelji, njihov im je pretijesan, ali neće sve proći lako?

Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Adelaide Cottage - 2 Adelaide Cottage - 1 Frogmore Cottage (Foto: Getty Images) Adelaide Cottage Princ William i Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 7 Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ William - 4 +23 Kate Middleton i princ William - 3 Galerija

Princ William i Kate Middleton navodno nisu zadovoljni domom u kojem trenutačno žive, ali morali su se pomiriti da će neko vrijeme još morati ostati tamo.

Princ William i Kate Middleton otkazali su preseljenje iz svog trenutačnog doma Adelaide Cottageu, koji im je prema pisanju britanskih medija pretijesan i unatoč tome što su navodno bacili oko na kuću princa Andrewa, Royal Lodge.

Kraljevski par živi u kući na imanju Windsor, zajedno s djecom princem Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom i to otkako su se doselili prije manje od godinu dana iz Anmer Halla u Norfolku.

Njihove planove poremetio je zapravo kralj Charles koji želi smanjiti obiteljsku imovinu, ali i vijest kako traži od princa Andrewa traži da napusti svoju vilu vrijednu 30 milijuna funti. Iako je ona u jednom trenutku navodno bila namijenjena peteročlanoj obitelji, OK! prenosi da su se William i Kate pomirili s činjenicom da će ipak morati ostati tamo gdje trenutačno žive.

Izvor blizak kraljevskog obitelji objasnio je da unatoč pitanjima koja lebde oko Royal Lodgea i troškova potrebnih za njezinu obnovu, vojvoda od Yorka je bio osiguran u oporuci kraljice Elizabete II., kao rezultat toga, uspio je doći do novca za osnovne popravke.

"Palača je prvotno željela da Andrew ode iz Royal Lodgea kako bi se imanje moglo obnoviti i pripremiti za nove stanare. Princ i princeza od Walesa očajnički žele veće imanje za svoju obitelj u području Windsora i rasprave su izvorno bile usmjerene na to da ih tamo smjeste. William i Kate vole kućicu, ali jednostavno im je premala. Ima četiri spavaće sobe, ali postoje i druge stvari koje treba uzeti u obzir, poput prostorija za osoblje i slično. Također je zamišljeno da to bude radna rezidencija i nema mjesta za urede ili za boravak više od nekoliko gostiju odjednom", izjavio je izvor za Mirror.

No bivša kraljevska dopisnica BBC-ja Jennie Bond objasnila je zašto ne misli da će kraljevska obitelj biti previše zabrinuta zbog situacije.

"Nisam sigurna da će William i Kate biti nervozni zbog toga, odabrali su kolibu u Adelaideu jer su željeli djeci omogućiti normalniji način života. Naravno, oni još uvijek imaju stan u Kensingtonskoj palači, i imaju veliku kuću u Norfolku, a možda i život u relativno normalnoj kući s četiri spavaće sobe, okruženoj s hektarima prekrasnog krajolika imanja Windsor i nije tako loša opcija. Međutim, kako će djeca odrastati i eventualno poželjeti da prijatelji ponekad ostanu kod njih, ili netko od članova šire obitelji, to bi moglo biti malo teško. Ali zasad nema žurbe", zaključila je.

Smještena u srcu kraljevskog parka Crown Estate od 655 hektara, Adelaide Cottage s četiri spavaće sobe postala je novi dom Williama i Kate u rujnu 2022. godine. Izgrađena je 1831. godine kao utočište za suprugu Williama IV., kraljicu Adelaide, a poznato je i da je bila omiljena kraljici Viktoriji jer je tamo često uživala.

Jedan od njezinih najpoznatijih bivših stanovnika bio je ljubavnik princeze Margarete, kapetan Peter Townsend.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić Ivana Banfić - 2 Ivana Banfić - 1 In Magazin: Ivana Banfić - 1 +9 Ivana Banfić: Celebrity Nekad i sad Ivana Banfić 2008. godine u haljini s potpuno otvorenim dekolteom bacila je sve u trans, tanke trakice jedva su zadržale sve na mjestu

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Prosinečki Robert Prosinečki Robert Prosinečki - 1 Robert Prosinečki - 2 +7 Robert Prosinečki - 3 Celebrity Moglo bi vas iznenaditi gdje je legendarni Vatreni snimljen uoči utakmice Hrvatske, njega ovdje baš nismo očekivali!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene