ma tko bi rekao...

Moglo bi vas iznenaditi gdje je legendarni Vatreni snimljen uoči utakmice Hrvatske, njega ovdje baš nismo očekivali!

Robert Prosinečki Robert Prosinečki Boris Scitar/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Prosinečki Robert Prosinečki Robert Prosinečki - 1 Robert Prosinečki - 2 Robert Prosinečki - 3 Robert Prosinečki - 4 Robert Prosinečki - 1 Robert Prosinečki - 2 Robert Prosinečki - 3 Robert Prosinečki - 4 +1 Robert Prosinečki Galerija

Robert Prosinečki prije utakmice Hrvatske i Nizozemske snimljen je na modnoj reviji.

Bivši hrvatski nogometaš Robert Prosinečki prije utakmice Hrvatske i Nizozemske u polufinalu Lige nacija snimljen je na jednom za njega pomalo neobičnom mjestu.

Legendarni Vatreni bio je na modnoj reviji Učilišta Profokus u jednom zagrebačkom hotelu, a pored njega je sjedio skladatelj Miroslav Rus.

Prosinečki je sa zanimanjem pratio reviju, no uhvaćen je i kako pogledava na mobitel, vjerojatno pazeći da ne zakasni na utakmicu.

Robert je nakon uspješne igračke karijere postao nogometni trener, a cijelo vrijeme podrška mu je bila njegova supruga Vlatka, s kojom je u braku od 1999. godine.

Supružnici su se upoznali 1996. godine, a zajedno su dobili dvije kćeri Leonardu i Robertu.

Robertova je supruga izrazito samozatajna i rijetko se pojavljuje s njim u javnosti, no pratila ga je s djecom kamo god ga je odvela njegova karijera.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 5 Ana Gruica - 6 +19 Ana Gruica Celebrity Jedna od najzgodnijih Splićanki počastila pogledom na svoje isklesano i preplanulo tijelo: "Sine mili..."

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll +30 Ivana Knoll Celebrity Pogledajte kako je Ivana Knoll slavila pobjedu i što je uzvikivala, a jednom se Vatrenom posebno veselila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene