Malo je bio nervozan

Kate i William uhvaćeni u trenutku tipičnom za svaki bračni par, pogledajte kako je omiljena princeza reagirala na istup svog nestrpljivog muža!

Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 4 Princ Hussein i Rajwa Al Saif - 3 Princ Hussein i Rajwa Al Saif - 1 Princ Hussein i Rajwa Al Saif - 2 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton +19 Kate Middleton - 2 Galerija

Princ William i princeza Kate Middleton pojavili su se na vjenčanju jordanskog prijestolonasljednika Husseina i Rajwe Alseif, a njihov je dolazak sve iznenadio jer nije bio unaprijed najavljen.

Britanski princ William i princeza Kate Middleton bili su uzvanici raskošnog vjenčanja jordanskog prijestolonasljednika Husseina i njegove nevjeste, arhitektice Rajwe Alseif, a na kojem su pokazali da su i oni baš poput većine bračnih parova.

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Nakon mjesec dana Princ William vraća se kraljevskim obvezama nakon šokantne objave o borbi Kate Middleton s rakom, evo gdje će se sve pojaviti

Kamere su 40-godišnjeg Williama i 41-godišnju Kate uhvatile kada su pozdravljali mladence, a u snimici se vidi kako princeza živahno čavrlja s mladenkom, dok ju William riječima, odnosno tipčnim britanskim izrazom "chop chop"  i gestom požuruje i poručuje da skrati priču. No njegova supruga se nije dala smesti, nije niti doživjela njegovu laganu nervozu već je lijepoj Rajwe davala komplimente na račun izgleda.

Video pogledajte OVDJE

William i Kate pridružili su se mnoštvu stranih uzvanika na jordanskom vjenčanju, čija je ceremonija održana u palači Zahran gdje su se vjenčali i prinčev otac, kralj Abdullah II. i njegov djed, pokojni kralj Husein.

Njihov dolazak nije bio najavljen unaprijed, a potvrdili su ga jordanski državni mediji. Među uzvanicima su bili i prva dama SAD-a Jill Biden te nekoliko članova kraljevskih obitelji iz cijelog svijeta, uključujući kralja i kraljicu Nizozemske.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +15 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Urukalo - 1 Jelena Urukalo - 3 Jelena Urukalo - 2 Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić +5 Jelena Urukalo Murina (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) Oscar 2021 Sjećate se Jelene Urukalo? Nekad je žarila i palila domaćom scenom, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene