Sve je drugačije

William i Kate ovih dana muku muče zbog važnog pitanja: "Teško je znati što bi bilo najbolje"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William i Kate Middleton progovorili o planovima za ovogodišnji Božić za koji još uvijek ne znaju gdje će i s kim ga provesti.

Princ William i vojvotkinja Kate Middleton otkrili su kako ih još uvijek muče planovi oko ovogodišnje proslave božićnih blagdana i da ne znaju gdje će ih provesti, niti s kim.

Pogledaj i ovo Princ Louis Konačno osvanula! Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

"Jako je teško, još uvijek pokušavamo nešto isplanirati. Teško je znati što bi bilo najbolje", izjavio je William pred studentima u Cardiffu koje su on i Kate posjetili prenosi Daily Mail.

William se javno oglasio o toj temi samo nekoliko dana nakon što su se pojavile glasine kako kraljica Elizabeta želi da njezina djeca i unuci uživaju u Božiću sa svojim voljenima, a ne samo s njom, i da se ne moraju osjećati rastrgano oko priprema za tihe blagdane u Windsoru.

94-godišnja Elizabeta i njezin 99-godišnji suprug princ Philip tradicionalne svoje blagdane provode u krugu najbliže obitelji u Sandringhamu u Norfolku, no proteklog je tjedna najavljeno da će odustati od te svečanosti i ostati u dvorcu Windsor. Pretpostavlja se da se neće previše opustiti zbog pandemije koronavirusa i da će za Božić biti sami u svom kućanstvu.

Ako se to uistinu ostvari, Elizabeta i Philip će provesti Božić bez djece i to prvi put nakon davne 1949. godine kada je ona tada jednogodišnjeg princa Charlesa ostavila u Velikoj Britaniji i otputovala na Maltu gdje je bio njezin suprug.

Princ William i Kate će blagdane najvjerojatnije provesti u Anmer Hallu u Norfolku ili kod njezinih roditelja u Berkshireu. Par se trenutno nalazi na dvotjednoj božićnoj turneji po Engleskoj, Škotskoj i Walesu kako bi zahvalili pojedincima i organizacijama koji su pridonijeli životima svojih zajednica tijekom pandemije.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov - 2 +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Šuput objavila romantične fotografije sa suprugom i pokazala trbuh u 6. mjesecu trudnoće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene