Posebno su je proučili

Fanovima kraljevske obitelji za oko je zapela jedna zanimljiva stvar vezana za Harryja, evo o čemu je riječ!

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) getty images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 1 Galerija

Princ Harry je za intervju s Oprah Winfrey odabrao svima dobro poznato odijelo u kojem se dosad pojavio već šest puta, dok se njegova supruga rijetko kada pojavljuje u istim kombinacijama.

Obožavatelji kraljevske obitelji i oni koji ju pomno prate primijetili su svaki detalj najave intervjua Meghan Markle i princa Harryja s Oprah Winfrey, a nekima je jedna stvar posebno zapela za oko.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Riječ je o odjeći koju je Harry odabrao za snimanje, a u kojoj se dosad pojavio već nekoliko puta. 39-godišnji vojvoda od Sussexa obukao je svoje svima dobro poznato sivo odijelo i bijelu košulju te tamne cipele na vezanje.

U toj smo ga kombinaciji vidjeli u više navrata tijekom posljednjih nekoliko godina, uključujući i predstavljanje njegova prvorođenca sina Archieja u svibnju 2019. godine te službeni posjet Sussexu u listopadu 2018. godine. Godinu dana kasnije tako se odjeven pojavio u Maroku, zatim na okruglom stolu mladeži Commonwealtha i Nacionalnom susretu mladih Diana Award u Londonu.

I dok Harry očito nema naviku kupovanja nove odjeće i mijenjanja outfita, njegova supruga Meghan rijetko kada se pojavljuje u istoj kombinaciji.

Njihov intervju sa slavnom voditeljicom Oprah Winfrey već je snimljen, a biti će emitiran 7. ožujka. Britanska, ali i svjetska javnost s nestrpljenjem očekuje što će par u njemu otkriti, no sve su glasnija šuškanja kako će biti otkriveni neki šokantni detalji njihova života u Velikoj Britaniji dok su bili članovi najpoznatije kraljevske obitelji na svijetu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene