Tužna vijest

Preminuo poznati splitski glazbenik, Hrepa iz Daleke obale se oprostio od svog kolege: "Otišao je moj najbolji prijatelj''

Denis Bižaca Denis Bižaca Facebook 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Denis Bižaca Galerija

Preiminuo je Denis Bižaca, splitski glazbenik, a tužnu vijest objavio je Boris Hrepić Hrepa, splitski gitarist i skladatelj, jedan od velike četvorke originalne postave Daleke obale.

Splitski gitarist Boris Hrepić Hrepa na emotivan način oprostio se putem društvenih mreža od člana grupe "Stivideni", Denisa Bižace (60).

"Otišao je Denis Bižaca, moj najbolji prijatelj od prvih akorda na gitari, prvih pjesama i prvih bendova. Naši su putevi bili većinu života gusto isprepleteni na više nivoa, napisali smo zajedno i snimili gomile pjesama, snimio je back vokale na prva dva albuma Daleke obale, a i bio član jedne ranije postave benda.

Pisali smo i glumili u dječjim predstavama, režirali i snimali humoristične video uratke, suradnik mi je bio u Dici sritnih lica, vodio je kviz na prva tri Blues Thrill Festivala, otac je mojih nećaka, muž moje sestre, barba i tetec moje djece.

Stivideni u kojima je bio autor i pjevač, Dear Prudence, prvi blues band L.B. Blues band i tako dalje...

Teško mi je u ovom trenutku odabrati prave riječi i nabrojiti sve, i sigurno ću se tu na Facebooku vraćati i objavljivati neke njegove i zajedničke kreacije, jer je iznimno talentiran autor, pjevač, glumac, pisac, komičar. To je moja dužnost.

Dragi Denkoslave, hvala ti što si obogatio moj život", napisao je glazbenik.

U komentaru mu se javila i pjevačica Mirella Meić: "Divan, dobar, pristojni, duhoviti i talentirani Denis. Tebi i ciloj familiji moja sućut. Tuga...".

  1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Siniša Vuco - 1 In Magazin: Siniša Vuco - 2 In Magazin: Siniša Vuco - 3 In Magazin: Siniša Vuco - 4 +20 In Magazin: Siniša Vuco - 5 inMagazin Vuco pokazao stan u Venezueli: ''Pozdrav iz mog doma, shvatio sam da se nemam što opravdavati!''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Duško Lokin - 1 In Magazin: Duško Lokin - 2 In Magazin: Duško Lokin - 3 In Magazin: Duško Lokin - 4 +18 In Magazin: Duško Lokin - 5 inMagazin Emotivna ispovijest Duška Lokina o gubitku supruge: ''To je bio šok za mene i moju djecu...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene