POKROVITELJ TELEMACH

Otkrij svoj talent: Provjeri tko je osvojio 12 sati besplatne obuke u DJ školi

Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u DJ školi Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u DJ školi Nova Studio 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju DJ Venom DJ Venom DJ Venom DJ Venom DJ Venom Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u DJ školi Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u DJ školi Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u DJ školi Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u DJ školi Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u DJ školi +1 Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u DJ školi Galerija

Otvorene su prijave za projekt Otkrij svoj talent, u kojem imate priliku osvojiti 12 sati besplatne poduke u DJ školi.

Pod mentorstvom klupskog DJ-a Venoma imate priliku savladati DJ vještine. Na natječaj Otkrij svoj talent mogu se prijaviti svi stariji od 18 godina. Natječaj traje od 26. rujna do 10. listopada 2023., a po završetku natječaja stručni žiri odabrat će tri kandidata koji će u ovoj DJ školi tek pronaći ili izbrusiti svoj talent.

Za prijavu je dovoljno u inbox stranice Supertalenta na Facebooku poslati kreativni odgovor na pitanje zašto baš vi trebate osvojiti besplatnu poduku u DJ školi.

Troje kandidata koji budu izabrani na kreativnom natječaju Otkrij svoj talent u 12 sati besplatne poduke naučit će kreirati set od 20 minuta koristeći sve savladane tehnike koje set čine bogatijim i atraktivnijim, i to sve na gramofonskim pločama.

Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u DJ školi Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u DJ školi Foto: Nova Studio

 Osnovna tehnika koja se uči na radionici je beatmatch, a koristi se sinkronizacijom dviju traka na osnovi tempa i fraze. Polaznici će učiti o tehnici beatjuggling, ručno rađenim loopovima na gramofonima, a u svrhu atraktivnije završnice u aranžmanu prije prelaska na sljedeću frazu ili traku. Scratch tehnike predstavljaju instrumentalno ritmičko izražavanje kombinacijom crossfadera na mikseru i usnimljenog zvuka na ploči, a koristimo ih da obogatimo trake samplovima ili kao intrumentalnu solažu. Izbor glazbe za set ostaje na polazniku, naravno uz potrebnu pomoć oko redoslijeda i stila.

Davor Venom, DJ Venom, klupski je DJ i turntablist s 25 godina karijere u natjecanjima i klupskom programu. Višestruki je prvak Hrvatske i dvostruki finalist DMC svjetskog prvenstva. Već 15 godina vodi DJ radionice na kojima se bavi podučavanjem i proučavanjem raznih tehnika za miksanje glazbe na gramofonskim pločama koje i sam proizvodi.

Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u DJ školi Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u DJ školi Foto: Nova Studio

Partner na projektu je Telemach, koji podupire mlade koji žele razvijati svoj talent, uz vlastitu misiju da 5G uslugu učini dostupnom svima. Mobilni paketi s još više giga i Telemach 5G telefon za 1 EUR mjesečno idealni su alati putem kojih svaki pojedinac svoje talente može podijeliti sa svijetom.

Uključite se u ovaj jedinstveni projekt i razvijte svoj potencijal dok istovremeno uživate u nezaboravnoj avanturi.

Više o prijavama i pravilima sudjelovanja u natječaju možete pročitati ovdje.

Kandidati odabrani u projektu su:

Toni Šušković, Luka Pangrac, Božica Kos

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene