POKROVITELJ TELEMACH

U školi plesa na pola puta do finala: "Nema puno pauza, samo se radi, radi, radi"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence +5 Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Galerija

Savladati bilo koju vještinu u samo 12 sati edukacije nije lak zadatak baš nikome. Tome svjedoče i kandidati u projektu Otkrij svoj talent koji su sada na polovini svoje edukacije u školi plesa. Trude se, uče i zapravo im ide prilično dobro.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence +5 Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Galerija U Plesnom klubu B Residence, pod mentorstvom koreografkinje i plesačice Biljane Banjac, troje kandidata u projektu Otkrij svoj talent pripremaju nastup u kojem će oni biti plesači za jednu „estradnu zvijezdu“.

Iza njih je šest sati individualnih i grupnih treninga na kojima su svi, slaže se mentorica, pomaknuli vlastite granice.

Svima je, naravno, najveće iznenađenje kako se sa zadatkom suočila kandidatkinja bez plesnog iskustva. Valona voli ovakve i slične izazove i dokaz je da se nova vještina može naučiti i u malo vremena.

"S obzirom na to da nemam iskustva, mislim da dosta dobro napredujem jer sam uz odličnu trenericu i plesače uspjela dosta toga pohvatati. Svakako, izazov je povezati sve te pokrete, kao i brzina izvođenja pokreta, ali dobro se osjećam i mislim da sam spremna za finale", kaže Valona.

Posebno divljenje mentorice Biljane usmjereno je i prema Marijani, koja na treninge putuje iz Rijeke u Zagreb. Također, Biljana ističe kako je ona jedna od onih plesača koji uvijek imaju biti želju još bolji. Tako Marijana na kraju svakog treninga mobitelom snima njihovu koreografiju kako bi imala predložak za vježbanje kod kuće.

"Naša je koreografija zabavna, uvijek se nešto smijemo, nešto zezamo, uvijek nešto pogriješimo. Čini mi se jako izazovno jer neke segmente koje radimo mene malo sram raditi, ali sjetim se, to je samo glazba i ples. Zabavno mi je, ali mi je dosta teško. Da ne vježbam ništa doma, trebalo bi mi malo više treninga da savladam koreografiju", rekla je Marijana.

Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Foto: Nova Studio

Kandidat s iskustvom, Davor, polaznik je radionice iako je imao ozljedu koja bi svakog plesača primorala na mirovanje. Ali za njega je biti sudionikom ove radionice bilo ponovno pomicanje vlastitih granica. Nakon polovine odrađenih treninga, mentorica za njega kaže kako je odličan izvođač koji definitivno plijeni pažnju svojom ekspresijom i karizmom.

"Jako je važno uključiti se u ovakve i slične projekte kako bi sam sa sobom bio ok da pomičeš vlastite granice. Treba pronaći komfor u isprobavanju novih stvari, a ne stalno tražiti sigurnost u obrascima života koji trenutačno vodite. Naravno, svatko ima svoj tempo i treba ga osluškivati", rekao je Davor.

Pred njima je još polovina edukacije u kojoj će brusiti sve detalje i, ne sumnjamo, pokazati da je uz puno rada moguće savladati novu umjetničku vještinu.

Partner na projektu je Telemach, koji podupire mlade koji žele razvijati svoj talent, uz vlastitu misiju da 5G uslugu učini dostupnom svima. Mobilni paketi s još više giga i Telemach 5G telefon po izuzetno pristupačnoj cijeni idealni su alati pomoću kojih svaki pojedinac svoje talente može podijeliti sa svijetom.

Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Foto: Nova Studio

Baš kao i kandidati, Telemach je odlučio da je vrijeme za pomicanje granica. Što to znači u edukaciji koju ovi kandidati prolaze saznajte u priloženom videu, a što to znači u svijetu partnera Telemach otkrijte na linku.

Biljana Banjac je kao plesačica i koreografkinja surađivala s mnogim poznatim glazbenicima i izvođačima pridonoseći stvaranju videospotova i nastupa koji oduševljavaju publiku.

Posljednjih godinu dana koreografirala je nekoliko zapaženih videospotova uključujući novi videospot Lane Jurčević – Tipično muški, benda Pocket Palma – Ne mogu biti kao oni, Pirata – Ne zovi moj broj i Barbare Tešije – Hypnotized.

Biljana Banjac je kao plesačica i koreografkinja ostvarila iznimne uspjehe na državnim i međunarodnim natjecanjima u street plesovima, a plesni klub B Residence osvojio je srca žirija i publike svojim koreografijama i izvedbama u prijašnjim sezonama Supertalenta.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene