nikad se nije pomirila s tim

Misterij koji je do kraja života progonio Oliviju Newton-John: Otišla je a nije saznala što se dogodilo čovjeku kojeg je voljela

Olivia Newton-John i Patrick McDermott Olivia Newton-John i Patrick McDermott Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Newton-John i Patrick McDermott Olivia Newton-John i Patrick McDermott Olivia Newton-John (Foto: Screenshot) Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) +0 Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Galerija

Olivia Newton-John bila je devet godina u vezi s Patrickom McDermottom koji je 2005. nestao bez traga nakon što je otišao u ribolov s još 22 ljudi.

Glumica Olivia Newton-John preminula je bez da je ikada saznala što se dogodilo njezinoj velikoj ljubavi, kamermanu Patricku McDermottu koji je prije 17 godina nestao bez traga.

Pogledaj i ovo Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 4 Težak gubitak Kći Olivije Newton John otkrila posljednje, dirljive riječi koje joj je majka uputila prije smrti

Njih dvoje bili su u vezi devet godina, a on je 2005. otišao u ribolov s kojeg se nikada nije vratio. Tri godine kasnije proglasili su ga mrtvim, iako ga nitko od 22 putnika koji su bili s njim na brodu Freedom nije vidio kako napušta brod, ni kako ulazi u more.

Sumnjalo se i da je lažirao vlastitu smrt te da se skriva u Meksiku, jer je u vrijeme nestanka dugovao tisuće dolara naknade za uzdržavanje svog sina Chancea. Policija nikada nije uspjela pronaći nikakav čvrsti dokaz za te tvrdnje, unatoč učestalim prijavama ljudi koji su ga navodno vidjeli.

"Mislim da se nikada neću pomiriti s tim", izjavila je jednom prilikom Newton-John te je priznala i kako se često pitala je li još živ.

Olivia i Patrick zaljubili su se nakon njezina razvoda od Matta Lattanzija, 1995. godine. Nestao je dok je ona bila na turneji u Australiji.

Newton-John se kasnija udala za Johna Easterlinga, koji je sada na Facebooku potvrdio njezinu smrt u 74. godini.

"Dama Olivia Newton-John preminula je jutros mirno na svom ranču u južnoj Kaliforniji, okružena obitelji i prijateljima. Molimo sve da poštuju privatnost obitelji tijekom ovih vrlo teških vremena. Olivia je bila simbol trijumfa i nade više od 30 godina dijeleći svoje putovanje borbe s rakom dojke. Njezino nadahnuće u iscjeljivanju i pionirsko iskustvo s biljnom medicinom nastavlja se s Fondom zaklade Olivie Newton-John, posvećenom istraživanju biljnih lijekova i raka", poručio je John.

Obitelj je tražila da se umjesto cvijeća donacije proslijede njezinoj organizaciji za borbu protiv raka, Zakladi Olivia Newton-John. Iza sebe je osim supruga Johna, ostavila 36-godišnju kćer Chloe Lattanzi te braću i sestre.

Teška joj je bolest prvi put dijagnosticirana 1992., a vratila joj se 2013. i 2017. godine.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Dylan Douglas - 1 Dylan Douglas - 2 Dylan Douglas - 3 Dylan Douglas - 4 +8 Dylan Douglas - 5 Celebrity Sina slavnog para rijetko viđamo u javnosti, a odrastao je u zgodnog frajera kojim se roditelji s razlogom ponose!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić, Mark Bagarić +2 Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda suprug Martine Tomčić, u braku su skoro 20 godina, no nemamo ga često priliku vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene