"Zagađuje okoliš"

Bogata reality zvijezda razljutila je svoje fanove zbog razmaženog ponašanja, evo što ih je to izbacilo iz takta!

Kylie Jenner Kylie Jenner Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner Kylie Jenner +0 Kylie Jenner Galerija

Kylie Jenner razočarala je svoje vjerne pratitelje zbog nesvakidašnjeg postupka.

Kylie Jenner naljutila je svoje obožavatelje na Twitteru zbog korištenja privatnog aviona za let koji je trajao tri minute.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet uhvaćeni na đokovićevu meču Javnost ih odbija prihvatiti kao par, no oni ne mare za zle komentare i više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Naime, letjela je iz Camarilla u Kaliforniji do Van Nuysa, također u Kaliforniji, a da je koristila auto trebalo bi joj sat vremena vožnje. Korištenje privatnih aviona za tako kratke relacije postala je sada glavna tema za raspravu na društvenim mrežama.

Twitter profil pod nazivom "Celebrity Jets", koji prati kretanje privatnih avionskih letova slavnih osoba, podijelio je podatke o Jenner koji su otkrili da je ona nedavno putovala avionom svega tri minute.

Njezini fanovi smatraju da to nije u redu prema okolišu, ali ni prema ljudima koji nikad nisu letjeli avionom, a ona ih koristi samo tako za kratkotrajne letnje.

"80 posto ljudi nikada nije letjelo avionom, a Kylie Jenner ih koristi za letove od deset minuta. Pet njenih letova prošlog tjedna kraće je od 30 minuta, a jedan je trajao tri minute. Europa gori dok Kylie Jenner ide na letove duge 15 minuta. Mogla bih sve reciklirati, kupiti svu korištenu odjeću, uzgajati vlastitu hranu do kraja života, a to ne bi nimalo nadoknadilo štetu okolišu od jednog njezinog leta. Molim vas, nastavite reciklirati i smanjivati otpad kako bi Kylie mogla koristiti svoj privatni avion. Kylie je sama sa svojim avionom napravila više štete u šest mjeseci nego ja u tri godine" , napisao je jedan od fanova.

"Kylie ide na letove od tri minute, a ja ovdje moram koristiti papirnate slamke", dodala je druga obožavateljica.

"Planet umire, a ti privatnim avionom ideš iz Camarilla u Van Nuys? Ozbiljno?", dodao je treći.

Čini se kako je Kylie zbog ovog poteza razočarala svoje fanove te će se morati pobrinuti da vrati njihovu pažnju.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +23 Aljoša i Anamarija Asanović - 3 Celebrity Splitska dizajnerica u mini haljini cvjetnog uzorka istaknula je bujni dekolte i utrenirane noge

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila seksi fotke s mužem Nenadom, na jednoj se strastveno ljube: ''Mi kad mislimo da nas nitko ne gleda!''

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene